Se, så forandret Mariah er

Mariah Carey er frekkere enn noensinne i videoen til singelen "Touch my body". Se videoen.

UNDER KNIVEN: Ekspert på kirurgi hevder Mariah Carey har fikset på både nese, kinn og hoftene før hun slipper sin nye plate 15. april.
UNDER KNIVEN: Ekspert på kirurgi hevder Mariah Carey har fikset på både nese, kinn og hoftene før hun slipper sin nye plate 15. april. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter å ha solgt over ti millioner eksemplarer av comeback-plata "The Emancipation of Mimi" i 2005, er Mariah Carey (37) klar for å erobre verden på nytt, med en ny, sexy stil.

I går ble videoen til den første singelen "Touch my body" sluppet, og Carey gjør alt for å sette Beyoncè Knowles, Rhianna og sine andre R'n'B-kolleger i skyggen.

I videoen til singelen "Touch my body" blir en ung mann som tilfeldigvis ringer på døren, forført etter alle kunsten av Mariah, som sprader rundt i undertøyet og andre minimale antrekk. 

Videoen har fått operasjons-ryktene til å rase i amerikanske medier. Noen hevder Mariah Carey har brukt opp mot 800.000 kroner på plastisk kirurgi!

- Mariah virker tynnere nå, særlig på hoftene og rundt livet. Dette kan skyldes vellykket fettsuging, spekulerer kirurgen Dr. Tony Yeoun til tabloidavisen National Enquirer ifølge  nettstedet gossiprocks.

Kirurgen hevder Carey også ser ut til å ha fikset på kinnene og nesen sin.

Mariah har så langt ikke kommentert operasjonsryktene.

Albumet E=MC² skal etter planen slippes ut i butikkene 15. april.

Se Mariahs nye video under:


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer