2007: Victoria Beckham, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Brown. Foto: AP
2007: Victoria Beckham, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Brown. Foto: APVis mer

Se så forandret de er!

Det har gått ni år. Nå er Sporty, Ginger, Posh, Baby og Crazy Spice tilbake igjen.

SEHER.NO:  Torsdag viste de fem krydderjentene seg sammen igjen, for første gang siden Geri Halliwell forlot bandet i Oslo.


- Tenkt deg at du hadde blitt skilt, og så kommet sammen med eksmannen igjen, var Halliwells kommentar til gjenforeningen.

- Hun setter bare pris på at vi har latt henne komme tilbake, sa en alltid like syrlig Posh Spice, Victoria Beckham.


7. desember er den første konserten, og til jul kommer de selvsagt med sitt ”Greatest hits”-album. Om du er en av de få som angrer bittert på at du ikke fikk kjøpt deg et eksemplar av videoen Spice World, vil du bli glad for å høre nyheten om at de også planlegger en relansering av den, samt en egen film om comebacket.


- Vår prioritet vil fortsatt være hos familiene våre. Men vi vil ha det morsomt. En av grunnen til at vi gjør dette, er slik at barna våre skal se hva vi holdt på med før, sier Victoria Beckham.


Etter at Mel C i forrige uke bekreftet comeback-ryktene overfor Seher.no, har forberedelsene til den etterlengtede gjenforeningen startet for alvor.


Men ifølge avisa Daily Mail har ikke krydderjentene lenger like lett for å komme seg gjennom gamle slagere som "Wannabe" og "When 2 becomes 1" med æren i behold.


Som Seher.no skrev onsdag vil Victoria Beckham (33), Emma Bunton (31), Geri Halliwell (34), Melanie Brown (32) og Melanie Chisholm (33) nå få hjelp av en avansert datamaskin til å synge like rent på konsertscenen som på CD.


Her er konsertdatoene:


2007
7. desember - Los Angeles
8. desember - Las Vegas
11. desember - New York City
15. desember - London
20.  desember- Cologne
23. desember - Madrid
2008
10. januar - Beijing
12. januar - Hong Kong
17. januar - Sydney
20. januar - Cape Town
24. januar - Buenos Aires


SE VIDEO: Spice Girls møtte pressen i London