VISTE SEG UTE: Slanger fra kateteret som han har operert inn i brystet hang utenfor skjorten, men det finnes ikke tvil om at Patrick Swayze ser bedre ut nå enn han har gjort på lang tid. Foto: Stella Pictures
VISTE SEG UTE: Slanger fra kateteret som han har operert inn i brystet hang utenfor skjorten, men det finnes ikke tvil om at Patrick Swayze ser bedre ut nå enn han har gjort på lang tid. Foto: Stella PicturesVis mer

Se, så bra han ser ut!

Er Patrick Swayze i ferd med å vinne kampen mot kreften?

SEHER.NO: Patrick Swayze (56) har kjempet mot kreft i bukspyttkjertelen siden januar 2008, og så sent som i slutten av mai gikk en radiostasjon i USA ut med nyheten om at skuespilleren hadde gått bort.

Ryktet spredde seg raskt på internett, først og fremst på Twitter. I løpet av noen få timer trodde hele verden at 56-åringen hadde tapt kampen mot sykdommen.

En pressemelding fra Swayzes talsperson avkreftet derimot det hele.

- Denne meldingen sendes ut for å avkrefte at Patrick gikk bort imorges. Swayze lever, har det bra  og nyter livet, samtidig som behandlingen hans går bra, skrev Annett Wolf i pressemeldingen.

Skal man dømme ut fra de seneste bildene av "Dirty Dancing"-stjernen, ser det også ut til at Patrick Swayze har det bedre enn på svært, svært lenge. I tillegg til at han har lagt på seg litt, ser man også at en del av håret hans igjen har vokst ut. Det siste innebærer trolig at han akkurat nå ikke trenger cellegiftbehandling eller stråling.

- Slanger fra kateteret som han har operert inn i brystet hang utenfor skjorten, men skuespilleren lo og nøt til og med noen sigaretter, skriver Daily Mail mandag.

Ifølge avisen har Swayze gjennomgått en ny, tøff form for stråling som skal ha gitt ham nytt håp.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Nekter å dø i sengen