Se Rybak synge Johnny Logan

Alexander Rybak imponerte danskene med Melodi Grand Prix-medley. Se video.

<strong>GRAND PRIX-VETERAN:</strong> Alexander Rybak vant den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix i 2009. I år har han hjulpet danskene å finne sin finalekandidat.  Foto: Stella Pictures
GRAND PRIX-VETERAN: Alexander Rybak vant den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix i 2009. I år har han hjulpet danskene å finne sin finalekandidat. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Norges tidligere Melodi Grand Prix-vinner Alexander Rybak (25) er blant en rekke stjerner som skal hjelpe Danmark på veien til topps mot MGP-suksess i Aserbajdsjan i år.

Danskene har i år hatt med juryer fra de fire siste årenes vinnerland Norge, Tyskland, Russland og Aserbajdsjan. Sammen med det danske folket bestemte de at musikeren Soluna Samay skal representere Danmark i den internasjonale finalen i Baku.

I forrige uke imponerte Rybak stort med et fengende Melodi Grand Prix-medley under den danske finalen.

Nordmannen sjarmerte danskene med sin versjon av Olsen Brothers vinnerlåt «Fly on the wings of love», og fortsatte med Johnny Logans «Hold Me Now», Carolas «Fångad av en stormvind» og Lordis «Hard Rock Hallelujah». Felespilleren avsluttet med sin egen vinnersang «Fairytale».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rybak skal hjelpe danskene til MGP-seier  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer