Se Rooneys private feriebilder

Manchester United-stjernen og kona deler ferieminnene med fansen. Se alle bildene her!

STOLT MAMMA: Coleen Rooney viste stolt frem sin lille sønn Kai Wayne for Twitter-fansen fra bassengkanten. Foto: Twitter
STOLT MAMMA: Coleen Rooney viste stolt frem sin lille sønn Kai Wayne for Twitter-fansen fra bassengkanten. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Wayne og Coleen Rooneys private feriebilder nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Fotballstjernen Wayne Rooney (25), hans kone Coleen (25) og deres lille sønn Kai Wayne (19 mnd.) har i over en uke tilbragt sommerferien på den karibiske øya Barbados, blant annet med å leke på strendene og i bølgene.

Men etter at både hårtransplanterte Wayne og Coleen - som har gjort suksess som modell og programleder på britisk TV- begge meldte seg inn på det sosiale nettstedet Twitter, har begge blitt tilhengere av å dele sine private øyeblikk med fansen.

- Kai holder oss opptatt ved bassenget skriver Manchester United-spilleren Rooney under et svart-hvitt bilde av sin lille sønn med en plastbøtte. Coleen har også lagt ut et bilde hvor hun stolt viser fram sin lille sønn, etterfulgt av meldingen «bassengtid!».

I tillegg til å nyte tiden med hverandre, har paret også tilbragt tid med andre kjente fotballnavn som ferierer på øya, blant annet Liverpool-spilleren Andy Carroll.

Coleen avslører imidlertid på Twitter at et av hennes personlige høydepunkter er Waynes karaoke-konsert i hotellets bar lørdag.

- En fantastisk natt i pianobaren! Wayne har mikrofonen og synger en Beatles-mix, skrev hun lørdag på sin Twitter-side.

Se Wayne og Coleen Rooneys private feriebilder nederst i artikkelen!

Se flere bilder fra badeferien

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, så like de er!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer