Se rockestjernens nakenstunt

Rockestjernen følger i Pamela Andersons fotspor.

ROCKESTJERNE: Dave Navarro er kjent fra band som "Nine Inch Nails", "Red Hot Chili Peppers" og "Jane's Addiction". Han har også tidligere vært gift med Baywatch-stjernen Carmen Electra. Foto: STELLA PICTURES
ROCKESTJERNE: Dave Navarro er kjent fra band som "Nine Inch Nails", "Red Hot Chili Peppers" og "Jane's Addiction". Han har også tidligere vært gift med Baywatch-stjernen Carmen Electra. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO:  Den amerikanske Dyrervern-gruppen PETA har i mange år fått kjente kvinner som Pamela Anderson, Kim Basinger, Alicia Silverstone og Naomi Campbell til å kaste klærne under mottoet " Jeg vil heller gå naken enn med pels", men nå har også en av de tøffeste rockegutta i USA sagt ja til å støtte opp om kampanjen.

På en ny reklameplakat stiller den tidligere "Red Hot Chili Peppers"-gitaristen Dave Navarro (42) opp i Adams drakt. Navarro - som er kjent for sine mange tatoveringer poserer ved siden av teksten "Ink not mink" og mottoet "Be comfortable in your own skin and let animals keep theirs".

- For noen år siden så jeg en video av dyr som ble flådd levende og det er noe av det verste jeg har sett i hele mitt liv. Det enkleste man kan gjøre er å ikke kjøpe produkter av pels, eller noe som er testet på dyr, sier Navarro til PETAs nettside.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Dette bildet skaper raseri