Se Robbies «Brokeback Mountain»-parodi

Se Robbie Williams comebackvideo her.

VIDEOPARODI: Robbie Williams parodierer sammen med Gary Barlow homofile kjærlighetsscener fra den kjente filmen «Brokeback Mountain» for å understreke at de ikke lenger er uvenner. Foto: Stella Pictures
VIDEOPARODI: Robbie Williams parodierer sammen med Gary Barlow homofile kjærlighetsscener fra den kjente filmen «Brokeback Mountain» for å understreke at de ikke lenger er uvenner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se Robbie Williams nye video med Gary Barlow nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Fans av 90-talls stjernene i popgruppen Take That jublet da det ble kjent at Robbie Williams (36) hadde skværet opp med sine tidligere kolleger, og er klar for å synge med dem igjen.

Williams forlot Take That i 1995, blant annet på grunn av flere krangler med gruppas frontfigur Gary Barlow (39).

Nå ser imidlertid alle problemene til å være glemt, dersom man skal dømme etter videoen til det første nye samarbeidet mellom de tidligere kranglefantene.

Til sangen «Shame» - som skal gis ut på Robbies kommende «Greatest Hits» plate i oktober - parodierer de to artistene flere scener fra den kjente filmen «Brokeback Mountain» - som handler om to homofile cowboyer.

Robbie Williams - som tidligere denne måneden giftet seg med modellen Ayda Field -  sa torsdag i et intervju med BBC radio  at han lenge gruet seg til å møte de tidligere Take That-kollegene igjen.

- Jeg har sagt mye fælt om Gaz. Hva skulle jeg gjøre hvis han var bitter. Men kona dyttet meg ut døra.

Barlow på sin side hevder han angrer på hvordan Robbie ble behandlet i Take That-tiden.

- Han var den yngste og vi følte at vi ikke passet godt nok på ham. Hvis det er en ting vi angret på, så var det det, sier han til BBC ifølge The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avlyste bryllupsreisen på kort varsel

Se den nye videoen med Robbie Williams og Gary Barlow her: