Se Riise spille piano

Fotballproffen prøver seg som musiker i ny reklamefilm.

SEOGHØR.NO: Fulham-spilleren og Betsson-ambassadøren John Arne Riise (32) debuterer som pianist med storband i Betssons nye reklamefilm.

Et par er på date da de blir overrasket av et storband - med Riise bak piano.

- Det var veldig gøy å spille inn denne reklamefilmen! En ekstra bonus var det å bytte ut fotballdrakten med hvit smoking for en hel dag. Som Betsson-ambassadør er det å spille inn reklamefilm noe av det morsomste jeg gjør - ved siden av å møte vinnerne av drømmekampene selvfølgelig, sier John Arne Riisei en pressemelding.

Solgte bryllupet

I mai gifter Riise seg med forloveden Louise Angelica Markussen - et bryllup han har solgt til spillselskapet. Betsson.com sikret seg medierettighetene til det som nok blir et stjernespekket bryllup.

- Vi gleder oss veldig til å bli et ektepar, og ser frem til et flott bryllup, har John Arne tidligere uttalt.

GIFTER SEG I NORGE: John Arne Riise og Louise Angelica Markussen gifter seg i mai i Nordberg kirke i Oslo 31. mai. Foto: Getty Images/All Over Press
GIFTER SEG I NORGE: John Arne Riise og Louise Angelica Markussen gifter seg i mai i Nordberg kirke i Oslo 31. mai. Foto: Getty Images/All Over Press Vis mer

32-åringen spiller for tiden på det engelske fotballaget Fulham, samtidig som han har tidenes rekord i antall spilte landskamper for Norge.

John Arne har vært gift to ganger tidligere - første gang med Guri Havnevik, som han har datteren Ariana (11) sammen med, og sist Maria Elvegård (32) som han har Emma (3) og Patrick (1) med.

LES OGSÅ: Riise gifter seg på hjemmebane