Se Rihannas nyeste musikkvideo

Skinner som en diamant.

STERK: I videoen raser verden sammen rundt den barbadiske skjønnheten. Foto: YouTube
STERK: I videoen raser verden sammen rundt den barbadiske skjønnheten. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rihanna (24) slipper sitt syvende album 19.november, og har denne høsten vært aktuell med låten «Diamonds» fra albumet «Unapologetic».

Skjønnheten fra Barbados er kjent for sine tematiske musikkvideoer, og i denne Anthony Mandler-regisserte videoen får vi se en sårbar, men samtidig sterk Rihanna som ikke lar seg knekke selv om verden rundt henne faller sammen.

Musikkvideoen åpner med at hun ruller en «joint» av nettopp diamanter, i stedet for det ulovlige narkotiske stoffet cannabis som hun aldri har lagt skjul på at hun titt og ofte nyter på privaten.

Også hennes nyeste tatovering av den egyptiske gudinnen Isis - som hun har fått tatovert rett under brystene - er med i videoen.

I forbindelse med albumsplipp legger Rihanna ut på en såkalt «777 Tour», hvor hun skal fly en Boeing 777 får å gjøre syv show, på syv dager, over syv kontinenter.

Foreløpig er det ikke kjent hvilke syv land som får besøk av verdensstjernen, men 14.november blir det offentliggjort på Rihannas hjemmeside.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOHØR.NO WEEKEND-TV 

Platen inneholder 15 låter, og Rihanna har fått hjelp av blant andre Eminem, Mikky Ekko, Future og eks-kjæresten Chris Brown - som 24-åringen den siste tiden har funnet tilbake til.

«Diamonds»-videoen kommer bare dager etter at 24-åringen lekte seg på scenen under vinterens Victoria's Secret-show i New York. 

Se musikkvideoen til låten «Diamonds» i videoen under!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna forsvarer Chris Brown i retten  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer