MOR OG DATTER: Rebecca Romijn benyttet anledningen til å kose seg på stranda med datteren Dolly. Rebecca Romijn og Jerry O' Connell har også sønnen Charlie, Dollys tvillingbror, sammen. Foto: Instagram
MOR OG DATTER: Rebecca Romijn benyttet anledningen til å kose seg på stranda med datteren Dolly. Rebecca Romijn og Jerry O' Connell har også sønnen Charlie, Dollys tvillingbror, sammen. Foto: InstagramVis mer

Se Rebecca Romijns private feriebilder

«X-Men»-stjernen og hennes ektemann ga barna tidenes juleferie.

SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Rebecca Romijn (43) og Jerry O'Connell (41) legger ikke skjul på at de har hatt tidenes juleferie.  

Ekteparet og tvillingdøtrene Dolly og Charlie (7) reiste nemlig til varmere strøk for å feire både jul og nyttår med sand mellom tærne. 

Foreløpig er det ikke kjent akkurat hvor familien har feriert, men at det er i et svært behagelig klima er det ingen tvil om.

«X-Men»-skjønnheten har delt flere bilder fra deres luksuriøse reisemål i sosiale medier, og beviser at hun fremdeles har drømmekroppen hun hadde under sin storhetstid som bikinimodell for 20 år siden. 

- Godt nyttår fra vår familie til din, skrev den vakre blondinen på Instagram med et bilde av seg selv og de søte 7-åringene. 

Happy New Year, from our family to yours.

Et bilde publisert av Rebecca Romijn (@rebeccaaromijn)

Ektemannen har også delt flere private feriebilder på sin Instagram-konto, blant annet et av kona og døtrene mens de løper langs strandkanten. 

Feiret bursdag

Under den idylliske badeferien feiret de også døtrenes bursdag, som fylte syv år den 28. desember. Jentene ble feiret med bursdagskake i solsteken. 

- Gratulerer med dagen til disse to, skrev den stolte tobarnsmoren på Instagram. 

Happy 7th birthday to these two yesterday. Sorry it took me so long, wifi slow in paradise #happyvacation

Et bilde publisert av Rebecca Romijn (@rebeccaaromijn)

Romijn og O'Connell giftet seg i 2007, og året etter kom tvillingjentene til verden. Den 11. november 2011 fornyet de ekteskapsløftene i New York - nøyaktig 11 minutter og 11 sekunder over klokken 11.  

- Hver gang en av oss tilfeldigvis ser at klokka er 11 minutter over 11 på mobilen, så sender vi en SMS til hverandre. De tallene er spesielle for oss fordi vi har symmetri i familien: Det er to av oss, Rebecca og meg, og to av barna våre, sa han til People. 

SUPERPAR: Rebecca Romijn og Jerry O'Connell ble sammen i 2004, og giftet seg fire år etter.  Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Rebecca Romijn og Jerry O'Connell ble sammen i 2004, og giftet seg fire år etter. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Romantikken blomstrer i Hollywood