Se Paris' private bilder fra Paradise Hotel

Hotellarvingen Paris Hilton nyter late dager med kjæresten under innspillingen av Paradise Hotel i Mexico.

LATE DAGER: Paris Hilton er med i norske «Paradise Hotel». Innimellom innspillingen koser hun seg på stranden med kjæresten River Viiperi i Mexico.  Foto: Paris Hilton/pheed.com
LATE DAGER: Paris Hilton er med i norske «Paradise Hotel». Innimellom innspillingen koser hun seg på stranden med kjæresten River Viiperi i Mexico. Foto: Paris Hilton/pheed.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I den femte sesongen av «Paradise Hotel» har TV3 fått med den verdensberømte hotellarvingen Paris Hilton (31).

Se og Hør kunne søndag kveld avsløre at den festglade blondinen sjekker inn på det skandaliserte hotellet i Mexico.

Under oppholdet har Paris også fått litt kvalitetstid med kjæresten River Viiperi (21). Hilton har delt flere feriebilder med fansen, og på flere av bildene kysser paret på stranden. Paris har også publisert bilder der hun møter norske journalister. 

- En ny fantastisk dag med kjærlighet og lykke i paradis sammen med River Viiperi, skriver 31-åringen under et av bildene. 

Det er tydelig at Paris liker TV-jobben i Mexico.

- Fikk en avslappende svensk massasje etter en lang innspillingsdag. Spiser nå et fantastisk meksikansk måltid. Elsker Mexico, meddeler Hilton på Twitter.   

Norske TV-seere kan dermed glede seg til å følge Hiltons møte med de norske deltagerne. 

- Jeg gleder meg til å være med i norske «Paradise Hotel», fortalte Paris da Seoghør.no møtte henne i forrige uke. LES OGSÅ: Viste frem sine unge kjærester på stranden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer