Se Paris Jacksons hyllest til Omer Bhatti

- Du har påvirket livet mitt på flere måter enn du er klar over, skriver Michael Jacksons datter om sin nære venn.

GODE VENNER: Paris Jackson holdt ikke tilbake på godordene da hennes nære venn Omer Bhatti fylte år denne uken.  Foto: Instagram
GODE VENNER: Paris Jackson holdt ikke tilbake på godordene da hennes nære venn Omer Bhatti fylte år denne uken. Foto: Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Den norske artisten og danseren Omer Bhatti (32) var en svært god venn av popikonet Michael Jackson, og var i dyp sorg da han døde brått i 2009.

Bhatti har tidligere fortalt at han ikke fikk tid til å sørge ordentlig etter dødsfallet, fordi han brukte mye tid på å stille opp for Jacksons barn, Prince Michael (19), Paris Katherine (18) og Prince Michael II (14).

Nordmannen har beholdt den nære kontakten med de tre ungdommene siden, og under bursdagen hans tirsdag denne uken ga Paris ham en hyllest han sent vil glemme.

- Jeg kan ikke si nok om denne fyren her. Jeg kan ærlig si at han er en person som alltid har vært der for meg, gjennom tykt og tynt, fra den dagen jeg ble født. Han er som en bror for meg. Jeg elsker deg så mye. Du har påvirket mitt liv på flere måter enn du er klar over og jeg er så takknemlig for vennskapet, familiebåndet og den åndelig forbindelsen vi har hatt de siste 18 årene. Du er en fokusert og hardtarbeidene fyr og du inspirerer meg hver dag. Det er ingen på planeten som er som deg. Gratulerer med dagen, skrev hun til en bildemontasje av dem på sin Instagram-profil. 

Saken fortsetter nedenfor.

- De er som søsken for meg

Etter «Thriller»-sangeren gikk bort for snart syv år siden, byttet Omer navn til Omer Michael Bhatti som en hyllest til sin gode venn og mentor. 

Den tidligere «Norske talenter»-dommeren legger også stadig ut bilder i sosiale medier med popheltens tre barn, noe som beviser deres nære kontakt. 

- Jeg vil være til stede for dem. Da har jeg ikke tid til å sitte og gråte eller være lei meg. Jeg må alltid være der for dem, uttalte Bhatti til VG i 2014.

Saken fortsetter under bildet.

ÅRELANGT VENNSKAP: Omer Bhatti var en svært nær venn av Michael Jackson, og det har flere ganger svirret rykter om at han er popheltens hemmelige sønn. Nordmannen har flere ganger avvist ryktene.  Foto: AFP
ÅRELANGT VENNSKAP: Omer Bhatti var en svært nær venn av Michael Jackson, og det har flere ganger svirret rykter om at han er popheltens hemmelige sønn. Nordmannen har flere ganger avvist ryktene. Foto: AFP Vis mer

Omer har også uttalt at han anser Paris, Prince og «Blanket» som sin familie.

- De er som søsken for meg. Nærmere enn det kommer du ikke. Jeg ville følt det samme ansvaret uansett om han ikke hadde gått bort. Men det blir på et helt annet nivå når noe sånt som det skjer. Hele livet blir snudd på hodet, sa han til avisen for to år siden. 

STERKT FAMILIEBÅND: Etter Michael Jacksons død i 2009, etterlot han seg barna Prince, Blanket og Paris.  Foto: Epa
STERKT FAMILIEBÅND: Etter Michael Jacksons død i 2009, etterlot han seg barna Prince, Blanket og Paris. Foto: Epa Vis mer

LES OGSÅ: Mariah Carey gjør narr av sitt eget utseende