Jan Thomas:

Se parets nye luksusleilighet

Jan Thomas og kjæresten blir samboere i ny herskapsleilighet.

KJØPT SAMMEN: Jan Thomas og Harlem Alexander har bare vært kjærester i et knapt år, men har nå kjøpt leilighet sammen. Det er ikke akkurat noe bøttekott duoen overtar nå på fredag. Foto: Espen Solli
KJØPT SAMMEN: Jan Thomas og Harlem Alexander har bare vært kjærester i et knapt år, men har nå kjøpt leilighet sammen. Det er ikke akkurat noe bøttekott duoen overtar nå på fredag. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På tampen av sommeren ble det kjent at kjendisstylist Jan Thomas (53) hadde solgt unna huset sitt på Frogner i Oslo. Salget kom muligens overraskende på flere, i og med at stylisten hadde jobbet såpass hardt for å gjøre om den gamle stallen til en levelig bolig.

Boligen fikk i hvert fall nye eiere, og han tjente flere millioner kroner på salget. Han har imidlertid holdt kortene tett til brystet om hvor han nå skulle ta veien etter salget.

Overfor Se og Hør kan 53-åringen nå røpe at han ikke skal spesielt langt, men flyttingen er likevel betydningsfull. Han har nemlig kjøpt leilighet sammen med kjæresten - frisør Harlem Alexander (33).

Bladde opp

- Dette skal bli vårt hjem. Vi har jo bodd sammen i huset også, men det her blir noe helt annet. Dette eier vi sammen, og her skal vi skape et liv sammen, sier stylisten optimistisk.

Paret falt pladask for en leilighet i eksklusive Drammensveien, som tilfeldigvis ligger vis-à-vis den russiske ambassaden. Jan Thomas kan fleipe med akkurat det, men sier seg likevel fornøyd med kjøpet.

Leiligheten har to soverom, eksklusive hvitevarer og er i en høy førsteetasje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer