Jan Thomas:

Se parets nye luksusleilighet

Jan Thomas og kjæresten blir samboere i ny herskapsleilighet.

KJØPT SAMMEN: Jan Thomas og Harlem Alexander har bare vært kjærester i et knapt år, men har nå kjøpt leilighet sammen. Det er ikke akkurat noe bøttekott duoen overtar nå på fredag. Foto: Espen Solli
KJØPT SAMMEN: Jan Thomas og Harlem Alexander har bare vært kjærester i et knapt år, men har nå kjøpt leilighet sammen. Det er ikke akkurat noe bøttekott duoen overtar nå på fredag. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På tampen av sommeren ble det kjent at kjendisstylist Jan Thomas (53) hadde solgt unna huset sitt på Frogner i Oslo. Salget kom muligens overraskende på flere, i og med at stylisten hadde jobbet såpass hardt for å gjøre om den gamle stallen til en levelig bolig.

HONANZA: Jan Thomas har sluppet sommerlåt, og i den forbindelse har han fått med seg drømmeprinsene på musikkvideoinnspilling. Vis mer

Boligen fikk i hvert fall nye eiere, og han tjente flere millioner kroner på salget. Han har imidlertid holdt kortene tett til brystet om hvor han nå skulle ta veien etter salget.

Overfor Se og Hør kan 53-åringen nå røpe at han ikke skal spesielt langt, men flyttingen er likevel betydningsfull. Han har nemlig kjøpt leilighet sammen med kjæresten - frisør Harlem Alexander (33).

Bladde opp

- Dette skal bli vårt hjem. Vi har jo bodd sammen i huset også, men det her blir noe helt annet. Dette eier vi sammen, og her skal vi skape et liv sammen, sier stylisten optimistisk.

WOW: Kjøkkenet i den nye leiligheten er stort og moderne. Her kan de også kose seg foran peisen på mørke høstdager. Foto: Privatmegleren / Carl P. Sveistrup
WOW: Kjøkkenet i den nye leiligheten er stort og moderne. Her kan de også kose seg foran peisen på mørke høstdager. Foto: Privatmegleren / Carl P. Sveistrup Vis mer

Paret falt pladask for en leilighet i eksklusive Drammensveien, som tilfeldigvis ligger vis-à-vis den russiske ambassaden. Jan Thomas kan fleipe med akkurat det, men sier seg likevel fornøyd med kjøpet.

Leiligheten har to soverom, eksklusive hvitevarer og er i en høy førsteetasje.

Han anslår at de måtte ut med rundt 10,5 millioner kroner for den store leiligheten, som med sine rosetter og tregulv fremstår som en klassisk Oslo-leilighet med høy standard.

- Leiligheter i dette området går jo for rundt 18 millioner, så vi er veldig fornøyde med akkurat det. Det ligger i første, og vi har ikke balkong, men det går helt fint. Vi får nemlig en slags privat bakgård, sier han fornøyd, og legger til at de tar over allerede fredag den 2. oktober.

STUE PÅ STUE: Det er ikke akkurat mangel på plass i Frogner-leiligheten. Foto: Privatmegleren / Carl P. Sveistrup
STUE PÅ STUE: Det er ikke akkurat mangel på plass i Frogner-leiligheten. Foto: Privatmegleren / Carl P. Sveistrup Vis mer

De skal selv legge sitt eget preg på boligen.

- Harlem har tatt på seg ansvaret å innrede, og han har virkelig sansen for sånt, så det tror jeg blir bra. Jeg er ikke spesielt interessert i interiør, og er glad jeg har han, sier stylisten, som legger til at store deler av møblementet kjøpes fra den eksklusive interiørbutikken Milla Boutique i Oslo.

LEKKERT: Badet fremstår som nytt og moderne. Her kan kjæresteparet kose seg med en moderne dusj og et stort badekar. Foto: Privatmegleren / Carl P. Sveistrup
LEKKERT: Badet fremstår som nytt og moderne. Her kan kjæresteparet kose seg med en moderne dusj og et stort badekar. Foto: Privatmegleren / Carl P. Sveistrup Vis mer

For mange er det å flytte sammen et stort steg. Nå har kjærestene, som ble sammen på tampen av 2019, riktignok bodd sammen i nesten et år allerede, men dette blir annerledes.

- Jeg ville vise ham at jeg mente alvor. Det å flytte sammen er vel noe av det mest alvorlige og fine man kan gjøre sammen. Vi har fått oss valp og blir nå samboere på ekte, sier han.

- Det har skjedd mye på et år, men nå kjennes det ut som at alt det viktigste har falt på plass, fortsetter 53-åringen.

GOD KVELD: Leiligheten har to soverom, som begge er av god størrelse. Mon tro om parets lille valp blir å disponere det ene. Foto: Privatmegleren / Carl P. Sveistrup
GOD KVELD: Leiligheten har to soverom, som begge er av god størrelse. Mon tro om parets lille valp blir å disponere det ene. Foto: Privatmegleren / Carl P. Sveistrup Vis mer

Stylisten er takknemlig for at kjæresten ønsker å etablere et nytt liv sammen med ham. Han mener nemlig at det ikke er «bare bare» å bli kastet inn i alt det å være i et forhold med Jan Thomas byr på.

Etter at han flyttet tilbake til Norge, har stylisten bodd flere steder i Oslo. Han vet derfor godt at han trives på Frogner, og at en leilighet muligens er det beste valget. Han har tidligere bodd i et funkishus på Ullern, men det ble for mye å forholde seg til.

- Jeg trenger ikke 100 forskjellige rom med forskjellige bruksområder. Misforstå meg rett, jeg vil gjerne ha det stort, men jeg er mer fan av en stue på stue-løsning, sier han.

HJERTEKNUSER: Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander møter sin nye valp. Video: Privat Vis mer

Måtte skjule forholdet

Mange fulgte med stor iver med da Jan Thomas skulle finne kjærligheten på tv tidligere i år. Til slutt falt valget på haldenseren Harlem Alexander, som også jobber som frisør.

Det klaffet første gang de møttes. Men 53-åringen kunne ikke i sin villeste fantasi tro at han skulle finne kjærligheten på tv. Nå har han og Harlem Alexander vært samboere siden de kom hjem fra innspillingen av «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i fjor.

BONUSEPISODE: I denne bonusepisoden av «Jan Thomas pusser opp» får vi se hvordan det ser ut i den nye drømmeboligen. Vis mer

Kjendisfrisøren har uttalt at det var deilig å komme til Norge, hvor de kunne være «helt normale». Men de fikk også satt det gryende kjærlighetsforholdet på en ordentlig prøve: de måtte nemlig holde romansen skjult fram til serien var ferdig sendt på tv på våren.

- Vi fikk ikke lov til å omringe oss med venner, vi fikk ikke lov til å fortelle det til noen, vi fikk ikke gå noen steder. Så vi ble tvunget til å faktisk sitte sammen og bli kjent. Og det var så fint, og så ekte, har Jan Thomas tidligere uttalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Krever tilbake prinsens (7) gave

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer