Se Paradise-parets ukjente bilder

- Jeg har aldri vært med på noe lignende, sier Stian Thorbjørnsen.

Se alle bildene fra «Paradise Hotel»-fotoshooten til Stian og Nina nederst i artikkelen!


SEOGHØR.NO: I tirsdagens episode av «Paradise Hotel» vant romkameratene Stian Thorbjørnsen (29) og Nina Svorkås (21) konkurransen om hvem som var de beste av realitydeltagerne til å pynte seg med kroppsmaling.

I onsdagens episode sitter latteren løst når paret får vite hva de har vunnet i premie: en fotoshoot på stranden med profesjonell fotograf.

- Det var utrolig morsomt. Jeg har aldri vært med på noe lignende, sier Stian til Seoghør.no

29-åringen sier at de begge ga alt under bildeseansen, til tross for at de ikke hadde noen fotoerfaring fra før.

Poseringen på bildene - som du kan se nederst i artikkelen - varierer fra humoristisk, med en banan til å dekke Stians edlere deler, til et tett, romantisk motiv under en dusj.

- Det bildet under dusjen er vel det jeg er aller mest fornøyd med det ser jo ut som et bryllupsbilde! Men jeg liker alle bildene veldig godt. De har allerede blitt hengt opp i stuen min, og alle som har sett dem skryter av dem.

Stian - som til daglig jobber som musiker i gruppen Stayzman og Lass avslører at han benyttet seg av noen tjuvtriks for å komme best mulig ut på bildene.

- Jeg benyttet meg av en god del babyolje, for at jeg skulle skinne. Det var litt rart, men jeg mener at man ikke kan si nei til noen utfordringer, når man først har sagt ja til å være med på Paradise Hotel, sier han til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30. Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Noen må ha helt noe i drinken min

ABLEGØYER FORAN KAMERAET: - Jeg er ikke sjenert, og nølte ikke med å kle meg naken for dette bildet, sier Stian Thorbjørnsen til Seoghør.no. Foto: TV3
FAVORITTBILDE: - Dette bildet er nok min favoritt. Det ser ut som et bryllupsbilde, er Stians dom. Foto: TV3
SLO SEG LØS: Både Nina og Stian syntes det var gøy å bli fotografert på stranden i Mexico. Foto: TV3
GODE VENNER: Romkameratene Stian Thorbjørnsen og Nina Svorkås ble gode venner i løpet av de første dagene på «Paradise Hotel». Foto: TV 3
LØSSLUPPEN HUMOR:: - Nina ble vant til å se meg naken inne på «Paradise Hotel», sier Stian til Seoghør.no. Foto: TV3
JUBLET OVER PREMIEN: - En fotoshoot var en av de beste premiene vi kunne få, sa Stian og Nina etter at de fikk vite hva de skulle prøve seg på i onsdagens episode av «Paradise Hotel» Foto: TV3