SEX-SPØK: Med høye lyder og bevegelser under lakenet, lurer Stine-Marie Lothe Svendsen og Tine Helene Valle Paradise-guttene til å tro at de har sex i kveldens «Paradise Hotel»-episode. Foto: TV3
SEX-SPØK: Med høye lyder og bevegelser under lakenet, lurer Stine-Marie Lothe Svendsen og Tine Helene Valle Paradise-guttene til å tro at de har sex i kveldens «Paradise Hotel»-episode. Foto: TV3Vis mer

Se Paradise-jentenes sex-spøk!

- Jeg tror alle guttene ble gira da vi hoppet til køys sammen. Se video!

Se videoklipp av Paradise-jentenes ville spøk nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Niklas Vindel er en av flere mannlige deltakere i realityserien «Paradise Hotel», som har snakket åpent om sin frustrasjon på grunn av mangel på sex under innspillingen i Mexico.

Mindre ble ikke frustrasjonen da hans romkamerat Stine-Marie Lothe Svendsen (21) og tidligere partner Tine Helene Valle bestemte seg for å dra en frekk sex-spøk mot guttene på hotellet.

I onsdagens episode later de to jentene, som tidligere har kysset og overnattet i samme seng, som om de har sex under et laken, mens de andre deltakerne står utenfor rommet og ser på.

- Siden jeg er født på 1. april, er det ikke så rart at jeg er glad i å narre andre. Tine og jeg syntes det var utrolig gøy å lure de andre.

- Jeg tror alle guttene ble gira da vi hoppet til køys sammen, men jeg hadde null dårlig samvittighet for å lure dem. Nå gleder jeg meg til å se reaksjonene deres på TV, sier Stine-Marie til Seher.no og ler.

Hva som egentlig skjedde i sengen mellom henne og Tine, vil imidlertid ikke den bifile deltakeren si noe om.

- He he, nei. Det blir en hemmelighet mellom meg og henne, sier hun.

Niklas innrømmer at han gikk fem på, da han så bevegelser og hørte opphissete lyder fra jentene som gjemte seg under lakenet.

- Jeg hadde jo ikke blitt overrasket hvis de gikk til sengs sammen, fordi de hadde hatt kontakt tidligere. Det var en dritkul spøk, men gjorde det ikke noe lettere å være meg der inne, sier han til Seher.no.

Niklas tror ikke det er lett å overgå jentenes sex-spøk.

- Jeg skulle gjerne tatt hevn, men det hadde neppe blitt det samme hvis det for eksempel var jeg og Stian lot som om vi holdt på under lakenet, sier han og ler.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor snakker han bare om sex[obj:media:8545]