Iselin Michelsen:

Se Paradise-Iselins video som skaper debatt

Den tidligere realitydeltakeren trekker på skuldrene av kritikk-stormen.

lagde julelåt: Den komplette videoen av julelåten til Iselin Michelsen fra Paradise Hotel. (video: Lars Jørgen Skaland)Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SEOGHØR.NO): I forrige uke ble det kjent at den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Iselin MIchelsen (26) satser på listetopp-suksess med å gi ut jule-låta «Santa's Summer».

Iselins forrige poplåt, «Chewing Gum» opplevde å bli kåret til «tidenes dårligste låt» av radiokanalen NRJ, og etter at den første smakebiten fra den nye sangen så dagens lys, har det heller ikke manglet negativ kritikk.

Etter å ha vært blant de mest populære videoene på den norske delen av YouTube i en uke, har rundt 100 000 fått med seg «teaser»-videoen.

«Jeg holder på å dø av latterkrampe», «det er verste er at folk kjøper dette søppelet», og «sangen får ørene mine til å drepe seg selv, fordi sangen har 100 lag med autotune» er blant de beske tilbakemeldingene.

BRYR SEG IKKE OM KRITIKKEN: Iselin Michelsen sier hun gjerne vil gi ut mer musikk, hvis hun finner de rette prosjektene. Foto: Soultop Music.
BRYR SEG IKKE OM KRITIKKEN: Iselin Michelsen sier hun gjerne vil gi ut mer musikk, hvis hun finner de rette prosjektene. Foto: Soultop Music. Vis mer

Bryr seg ikke om kritikken

Iselin nekter imidlertid å la seg påvirke av kritikken.

- Jeg bryr meg ikke om hva andre synes om det jeg gjør. Jeg kan godt tenke meg å gi ut flere sanger i fremtiden, sier hun.

REALITYDELTAKER: Slik så Iselin ut da hun sjekket inn på TV3s realityhotell i 2012. Foto: Sølve Hindhamar.
REALITYDELTAKER: Slik så Iselin ut da hun sjekket inn på TV3s realityhotell i 2012. Foto: Sølve Hindhamar. Vis mer

Den unge artisten blir også utsatt for negative karakteristikker av utseendet sitt på sosiale medier.

Hun er forberedt på at dette vil komme også etter at hele videoen blir lansert.

Iselin - som vant «Gullruten» for «Årets TV-øyeblikk» etter at hun var med i «Paradise Hotel» i 2012 - velger imidlertid på å fokusere på å gjøre det hun synes er gøy, som å jobbe som modell og artist.

- «Santa's Summer» er en partylåt som handler om hva nissen gjør om sommeren. Jeg er veldig glad i julen, så jeg syntes det var gøy å si ja, da jeg ble spurt om jeg ville være med på prosjektet.

- Den nye punken

Hun får støtte av videoens regissør Lars Jørgen Skaland.

- Iselin er den nye punken. Om du skal provosere idag hjelper det ikke å bruke naglebånd og si at satan er kul. Men om du bruker extensions, autotune og silikon kan du si verdens søteste ting og folk vil hoppe i taket.

- Dette blir den videoen av en norsk artist denne jula med flest «views» og flest «dislikes». Siden Iselin har god psyke og gir totalt faen i negative kommentarer er dette berre gøy. Hadde hun tatt det ille opp hadde det vært verre å lage noe slikt.

I tillegg til «Paradise Hotel» har hun blant annet vært med i MGP-videoen til «Staysman & Lazz» og spilt inn hete scener med Espen Eckbo i TVNorge-programmet «Klovn til kaffen».

Ikke alene

Iselin er langt fra den eneste «Paradise Hotel»-deltakeren som har gitt ut musikk.

Stian Thorbjørnsen har hatt stor suksess som del av duoen «Staysman og Lazz».

I tillegg har blant annet Carl Aksel Jansen og Helfner Augusto gitt ut flere sanger under navnet «Aksel & Hef». Tidligere «Paradise Hotel»-vinner Aurora Gude har også debutert som artist i kjølvannet av realitysuksessen.

Selv planlegger Iselin å feire julen sammen med sin familie, men avviser at hun kler seg ut som nisse på julaften.

- Det blir nok ikke meg som er nisse på julaften. Jeg får holde meg til musikkvideoen.

LES OGSÅ: Slik blir du en Paradise Hotel-deltager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer