Se Paradise-Iselins første musikkvideo

-Jeg bryr meg ikke om folk ler av dette.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  «Paradise Hotel»-deltager Iselin Michelsen (21) har fått mye oppmerksomhet i årets sesong av TV3-serien, blant annet takket være utsagn av typen «jeg trodde Germany var hovedstaden i Tyskland».

I tillegg fikk blondinen mye oppmerksomhet da hun hoppet til køys med romkameraten Are B. Schanke allerede første kvelden inne på «Paradise Hotel».

Pop-debut
Nå håper Iselin at all oppmerksomheten hun har fått etter at «Paradise Hotel» begynte, skal føre henne til topps på hitlistene.

Med hjelp av blant andre den tidligere Paradise Hotel-deltageren Helfner Augusto, har Iselin spilt inn låten «Chewing Gum», som etter planen skal legges ut for salg i løpet av mai.

De første klippene fra videoen kan du se eksklusivt på Seoghør.no øverst i artikkelen.

- Jeg har aldri sunget offentlig før, annet enn for meg selv og litt i et skolekor da jeg jeg var liten. Men etter at jeg har blitt kjent med Helfner de siste månedene, ville jeg gjerne prøve meg.


- Jeg synes låten er veldig kul, den er leken og lett, akkurat som meg, sier hun til Seoghør.no.

Musikkvideo

Michelsen har også fått Paradise-hjelp til å spille inn musikkvideo.

I april dro hun til Trondheim for å spille inn videoen sammen med blant andre Are B. Schanke og Kristian René Johansen fra årets sesong.

- Det tok en dag og var veldig gøy. Jeg håper får sjansen til å gjøre dette flere ganger, sier Iselin.

- Bryr meg ikke om folk ler av dette
Realitydeltageren er ikke redd for at folk se på henne som en useriøs artist.

- Dette er et seriøst forsøk på å gjøre det bra. I går framførte jeg låta for første gang på en russekonsert, og mottakelsen var bra.  Men jeg bryr meg ikke om folk ler av dette.

- Jeg gjør det som er riktig for meg, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ler når jeg ser meg selv på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer