Se Paradise-Auroras popdebut

- Jeg vil ikke være med på noe som kun er kleint. Jeg vil at den skal ha et budskap.

Aurora Gude får selskap av Paradise Hotel-venninnen Maria Sundby (t.v.) og den tidligere «Farmen»-deltageren Lloyd Lawrence på sin debutsingle «Keep on Trying». Foto: Jonas Frøland
Aurora Gude får selskap av Paradise Hotel-venninnen Maria Sundby (t.v.) og den tidligere «Farmen»-deltageren Lloyd Lawrence på sin debutsingle «Keep on Trying». Foto: Jonas Frøland Vis mer

SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-deltageren Iselin Michelsen opplevde å bli utsatt for mye harselas, da hun i 2012 debuterte som popartist med låten «Chewing Gum».

Nå er årets Paradise-vinner, Aurora Gude (21), klar for å gjøre et forsøk på å innta hitlistene med sin debutsingle «Keep on Trying». Med seg har hun realitykollegaen Maria Sundby (25) og tidligere «Farmen»-deltager Lloyd Lawrence.

«Keep on Trying» er laget av Soultop Studio, det samme firmaet som stod bak «Chewing Gum».

Til Seoghør.no innrømmer Aurora at hun var redd for å bli omtalt som «den nye Paradise-Iselin», da hun fikk invitasjonen til å spille inn singelen.

- Da jeg takket ja til å være med på dette, var jeg redd for at det skulle bli en ny Iselin og «Chewing Gum».

- Jeg vil ikke være med på noe som kun er kleint. Jeg vil at den skal ha et budskap.

Ville teste potensialet

DANSER I VIDEOEN: Tidligere Farmen-deltager Daria Druzd og de tidligere Paradise Hotel-deltagerne Håkon Hustad, Siri Løkting og Karim Sekat danser i videoen til Aurora Gude. Foto: Jonas Frøland
DANSER I VIDEOEN: Tidligere Farmen-deltager Daria Druzd og de tidligere Paradise Hotel-deltagerne Håkon Hustad, Siri Løkting og Karim Sekat danser i videoen til Aurora Gude. Foto: Jonas Frøland Vis mer

I videoen har Aurora, Maria og Lloyd også selskap av flere andre realitydeltagere, blant annet Siri Løkting og Håkon Hustad fra årets «Paradise Hotel»-sesong.

- Jeg har aldri sett på meg selv som talentfull innen sang i hvert fall. Men det er gøy å være med på, og å teste hvilket potensial man har, sier hun til Seoghør.no.

Aurora vinner Paradise Hotel 2014

Singelen og videoen skal etter planen lanseres i slutten av juli.

Til tross for at hun har begrenset med musikkerfaring, innrømmer Aurora at tiden i platestudio har gitt mersmak.
Hun vil gjerne gi ut flere låter i fremtiden.

Populært fenomen

FIKK SUKSESS: Lene Alexandra Øien gjorde i 2008 stor suksess på hitlistene med låten «My Boobs Are Ok» Foto: Tor Lindseth, Tor Lindseth
FIKK SUKSESS: Lene Alexandra Øien gjorde i 2008 stor suksess på hitlistene med låten «My Boobs Are Ok» Foto: Tor Lindseth, Tor Lindseth Vis mer

Realitydeltagere som gir ut musikk er blitt et vanlig syn i utlandet, og også i Norge har flere prøvd seg som artister.

I tillegg til Iselin Michelsen har blant annet Robinson-deltagerene Lene Alexandra Øien og Linni Meister gitt ut singler.


Lene Alexandra Øien opplevde å få stor suksess med sin hitlåt «My Boobs are OK».

Også Silje Winther - som deltok i Paradise Hotel i 2010 - har forsøkt seg bak mikrofonen etter at hun kom hjem til Norge.

- Dette er en drøm jeg har hatt lenge, og nå passet alt. Jeg har alltid vært glad i å synge.

Da jeg var liten sang jeg i et gospelkor i to år, men dette er jo et godt stykke unna det, sa hun til Seoghør.no i 2013, da debuten med singelen «Bassdrum» var et faktum.

En av de tidligere realitydeltagerene som for tiden gjør mest suksess her hjemme er Stian Thorbjørnsen.

Etter at han var med i både «Paradise Hotel» og «Robinsonekspedisjonen» skjøt populariteten til hans gruppe «Staysman & Lazz» fart. Det siste året har de spilt på showet til VG-lista, og kapret mange lytteres hjerter med låter som «Kaptein Morgan» og «Min Skyld».

Tidligere har han også vunnet «Se og Hørs Sommerstjerner».

Se Silje Winthers musikkvideo «Bassdrum»


- Det er helt sykt. Jeg sitter her i Mexico og feirer akkurat nå med fire liter hvitvin. Vinnerne av «Se og Hørs Sommerstjerner» fikk drahjelp av «Paradise Hotel» og nå har vi gull, sa Stian til Seoghør.no etter at gruppen hans i 2013 fikk gullplate for 5000 solgte eksemplarer av låten «Frøken Möet (Trekant)».

LES OGSÅ: Paradise-jenter blir samboere