Nicole Kidman:

- Se på de musklene!

Hylles etter ny forside.

FLEKSER: Nicole Kidman viser muskler på nytt forsidebilde. Foto: Angela Weiss/ AFP/ NTB
FLEKSER: Nicole Kidman viser muskler på nytt forsidebilde. Foto: Angela Weiss/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Nicole Kidman (55) har fått flere til å sperre opp øynene. Denne gangen handler det verken om klapping eller sjokkerte ansiktsuttrykk.

Denne uken fronter hun nemlig forsiden til magasinet «Perfect», noe hun får stor oppmerksomhet for.

På forsiden poserer Kidman med begge armene i været, og man kan tydelig se musklene til 55-åringen.

Nå hyller folk i kommentarfeltet skuespilleren for å vise muskler, ifølge The Independent.

«Nicole Kidman ser så bra ut på forsiden til 'Perfect'», skal en ha kommentert, mens en annen hevdet at forsiden er «jævla ikonisk».

«Se på de musklene! Så vakker!», skal en annen ha kommentert.

KRYPTISK: Har Emma Ellingsen fått seg en flørt? Hun svarer i hvert fall kryptisk. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

I et tidligere intervju med Los Angeles Times, har skuespilleren fortalt at hun vokste opp i en maratonløpende familie, og at hun trodde å løpe langdistanser var «helt normalt».

I intervjuet kommer det frem at hun fortsatt er glad i løpe, og liker å holde seg aktiv ved å gjøre ulike ting med familien.

- Ikke kult

Det er ikke lenge siden sist gang Kidman gikk viralt for et forsidebilde. Tidligere i år stilte hun opp i bladet Vanity Fair, hvor hun poserte med magen bar i et miniskjørt og BH laget av denim.

Forsiden fikk flere til å reagere over klesvalget.

«Nicole Kidman er utrolig, men stylingen er forferdelig. Jeg er sjokkert over at hun sa ja til dette», og «Hun er en vellykket skuespiller som er nominert til en Oscar. Hvorfor er hun kledd som en skolejente? Ikke kult», lød noen av kommentarene, ifølge Page Six.

KJENDISSØNN: Ser du hvem sin sønn som spiller Gunnar i Netflix-filmen «Royalteen»? Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

I et intervju med regissøren Baz Luhrmann kort tid etterpå, kunne imidlertid skuespilleren avsløre at det var hun som valgte det mye omdiskuterte antrekket.

- Jeg kom til fotograferingen og de hadde egentlig et annet antrekk til meg, og jeg sa «Nei, nei, jeg liker dette! Får jeg lov til å bruke det?», sa hun i intervjuet og refererte til denimsettet.

Stylisten skal ha tvilt på om Kidman var villig til å bruke et slikt type antrekk, hvorpå 55-åringen svarte «Jeg ber på mine knær om å få lov til å bruke det!».

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med milliongjeld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer