BABYLYKKE: Her er bildet som tvillingene Dolly Rebecca Rose og Charlie Tamara Tulip ble behørig presentert av pappa Jerry O' Connell på TV. Foto: All Over Press
BABYLYKKE: Her er bildet som tvillingene Dolly Rebecca Rose og Charlie Tamara Tulip ble behørig presentert av pappa Jerry O' Connell på TV. Foto: All Over PressVis mer

- Se på barna mine

Jerry O' Connell overrasket på TV-show.

SEHER.NO: 28. desember ble skuespiller-paret Rebecca Romijn (36) og Jerry O' Connell (34)foreldre for første gang, og det er ikke vanskelig å skjønne at paret er bristeferdig av stolthet over sine tvillinger Dolly Rebecca Rose og Charlie Tamara Tulip.

Da Jerry O' Connell - som blant annet er kjent fra filmen "Jerry Maguire" - tidligere denne måneden ble intervjuet på talkshowet "Live with Regis and Kelly" - var han ikke sen med å dra frem sine private bilder av nyfødte.

- Jeg vil ikke være en av de gutta som sier ting som "se på barna mine", men det øyeblikket du får unger, klarer du ikke å unngå å si "jeg har tilfeldigvis noen bilder av dem her", sa han før han viste frem fotografiene på lufta.

O' Connell avslørte også at tvillingene ikke bare sover og leker sammen. De nekter også å la den andre bli ammet alene av mamma Rebecca - kjent fra "X-Men"-filmene.

- All ære til kona mi. Hun våkner opp hver tredje time og spiller det vi kaller "double football". De spiser alltid samtidig!

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tok piller for å bli gravid


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.