TØFF KONKURRENT: Ishtar fra Belgia kan bli en av Norges tøffeste konkurrenter i kveld, ifølge NRK-kommentator Hanne Hoftun. Foto: AP
TØFF KONKURRENT: Ishtar fra Belgia kan bli en av Norges tøffeste konkurrenter i kveld, ifølge NRK-kommentator Hanne Hoftun. Foto: APVis mer

Se opp for denne dama, Maria!

MGP-Hanne frykter Belgias nostalgitripp.

SEHER.NO: Selv om Maria Haukaas Storeng har tatt Beograd med storm, bør ikke patriotiske nordmenn føle seg for sikre på at hun går videre til finalen.

NRKs ferske MGP-kommentator Hanne Hoftun hevder Norges semi-finale er helt åpen, fordi det er så mange land som satser hardere enn noensinne.

- Jeg tror og håper Maria går videre, men etter å ha sett på generalprøvene må jeg si det er utrolig mange gode med i år, sier hun til Seher.no.

Hoftun tror Armenias forrykende dansenummer "Qele, Qele" med den kvinnelige artisten Sirusho (21), og den greske Britney Spears-kopien Kalomira vil vinne mange stemmer med sin sexy stil på scenen.

- De to er skikkelige "Eurovision babes". Gutta fra Israel kommer nok også til å sjarmere. De ser jo ut som Calvin Klein-modeller hele gjengen. De har forresten blitt gode venner med Maria og Mira, sier hun til Seher.no

Hoftun beskriver årets melodi-festival som det mest spektakulære Eurovision-showet noensinne.

Men det er et av de mest klassiske sangnumrene hun tror kan bli Marias tøffeste konkurrent.

- Jeg er veldig svak for Belgia. Det er en skikkelig nostalgitripp som minner om Melodi Grand Prix slik det var på 60-tallet, sier Hoftun.

Gruppa Ishtar hevder selv  målet har vært å lage en sang som er full av liv.

- Den er ren og livlig, og vi håper at folk vil like den, sier vokalist Soetkin Baptist til Seher.no.

Hun tok seg også tid til å rose det norske bidraget.

- Maria har en sterk stemme og sangen er fin, sier hun til Seher.no.

Hør hva de andre MGP-deltakerne sier om "Hold On Be Strong":


[obj:media:6428]
[obj:media:6428]