Se og Hør TV med eget kjendisprogram

Søndag klokka 16 må du følge med på våre nettsider.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fra før finnes Se og Hør i to ukentlige blader og på nett. Søndag klokka 16 vil vi også få vårt eget TV-program på web, når Seoghør.no Weekend lanseres.
 
- Seoghør.no har i høst hatt en eksplosiv vekst i antall videoer vi produserer, og nå krones storoffensiven vår på video med et eget web-tv program med alt det gode innholdet vi har, sier Se og Hørs sjefredaktør Harald Haave.
 
I Seoghør.no Weekend skal publikum få boltre seg i norske- og internasjonale kjendissaker.
 
- Dette kommer til å bli en sending preget av ferskvare og eksklusive saker fra inn- og utland. I tillegg blir det selvsagt en god dose mote, ukens premierer og ukens kjendisnyheter i hver sending, sier Haave.
 
For trofaste lesere lyder nok konseptet kjent. For allerede i 2008 hadde nettsiden, som den gang het Seher.no en Weekend-sending.
 
- Den gang var vi tidlig ute med et slikt konsept på nett, og web-tv teknologien var en helt annen. Nå har både ideen fra den gang og web-tv brukerne modnet betraktelig, og derfor tror vi at det er på tide å relansere et eget magasin på søndager - som man selvsagt skal finne igjen på vår nettside gjennom hele uka.
 
Første program legges ut søndag 30. september klokka 16 med Seoghør.nos Lina Hekkli som programleder. De neste 12 søndagene vil hun alternere med Martin Norderhaug om å lede sendingene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Les om vår nye app her

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer