Se og Hør trenger din hjelp

Se og Hør skal dele ut Wenche Foss`Ærespris 2011.

GLEDER SEG: Fabian Stang gleder seg til å dele ut årets ærespris til en ekte ildsjel. Her sammen med jurymedlem Harald Haave, sjefredaktør i Se og Hør, foran Wenche-statuen ved Nationaltheatret i Oslo.
GLEDER SEG: Fabian Stang gleder seg til å dele ut årets ærespris til en ekte ildsjel. Her sammen med jurymedlem Harald Haave, sjefredaktør i Se og Hør, foran Wenche-statuen ved Nationaltheatret i Oslo. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se og Hørs Sjefredaktør Harald Haave og Wenches sønn, Oslo-ordfører Fabian Stang, ber om hjelp til å finne kandidater som kan motta halvparten av årets pris på 100.000 kroner.

Den er bestemt at prisen og denne gangen skal deles mellom to verdige mottagere. Den ene halvparten er en godt bevart hemmelighet blant jurymedlemme, som kommer til å vekke oppsikt når den offentliggjøres 8. desember.

- Halve prisen går til en kjent person med en helt spesiell historie. Den andre halvparten vil vi ha lesernes hjelp til å finne, sier sjefredaktør i Se og Hør, Harald Haave.

Wenche Foss døde den 28. mars i år, men æresprisen lever videre i hennes navn. Det er sønnen Fabian Stang, hele Oslos ordfører, svært glad for.

- Mor hadde venner over hele Norge, og hun ville satt stor pris på at vi nå går helt ned på grasrota for å finne kandidater til æresprisen, sier Fabian Stang.

Prisen er på 100.000 kroner. Denne gangen blir halve prisen utdelt til en person eller organisasjon som blir foreslått gjennom lokalaviser over hele landet.

Den andre halvdelen vil offentliggjort sammen med ildsjelprisen 8. desember. Wenche Foss`Ærespris ble innstiftet av Se og Hør og Aller Media i 2009. I juryen sitter Fabian Stang, Ellen Horn (tidligere kulturminister og leder for Riksteatret) og Harald Haave (sjefredaktør i Se og Hør).

- Vi vet at det finnes mange personer og organisasjoner landet rundt som gjør noe helt spesielt for andre. Mor hadde selv et sterkt engasjement og et stort hjerte. Jeg er helt sikker på at vi får forslag på kandidater som gjør den samme viktige jobben som mor gjorde, men kanskje på en annen arena og med færre tilskuere. De har til felles med mor at hvert lille bidrag er like viktig, at de utgjør en forskjell, sier Fabian Stang.

Sjefredaktør Harald Haave i Se og Hør er glad og stolt over at prisen denne gangen skal favne bredere enn tidligere.

- Wenche står for oss som et symbol på glitter og glamour, men i virkeligheten var hun jordnær og opptatt av de nære ting. Akkurat som mange tusen kvinner og menn rundt i landet som gir av seg selv for å hjelpe andre. Wenche trivdes like godt ved kjøkkenbordet hos en gammel kone på Vestlandet som i salongene på Continental i Oslo. Hun var ekte og folkelig, sier Haave.

Nå er det opp til deg å hjelpe oss å finne verdige kandidater. Kjenner du noen som har gjort seg fortjent til Wenches egen ærespris, er det bare å skrive inn til oss. Juryen er opptatt av at vinneren skal ha et stort sosialt engasjement, være tilstede for andre mennesker og ha et stort hjerte. Dem er det mange av rundt i Norges land!

Send ditt forslag med begrunnelse og kontaktinfo til: [email protected]


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer