Se og Hør retter

I en reportasje i dagens Se og Hør om Jens Stoltenberg og den prisbelønte TV-serien "Sopranos", står det at både statsministeren og mafiabossen Tony Soprano begge går til psykolog.

Oslo 05.09.2006 Premiere på miljøfilm på Frogner kino og middag i regjeringens representasjonsbolig i Parkveien i Oslo. Tidligere visepresident i USA Al Gore var tilstede for å kaste glans over arrangementet.
Jens Stoltenberg. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
Oslo 05.09.2006 Premiere på miljøfilm på Frogner kino og middag i regjeringens representasjonsbolig i Parkveien i Oslo. Tidligere visepresident i USA Al Gore var tilstede for å kaste glans over arrangementet. Jens Stoltenberg. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det som medfører riktighet er at TV-figuren jevnlig oppsøker psykolog og går til timer, mens Jens Stoltenberg har en psykologvenn som anbefalte ham å se serien.

På en forhåndsvisning av en dokumentarfilm om statsministeren på TV 2 forrige torsdag i Oslo, snakket Jens Stoltenberg blant annet ut om sitt forhold til den populære TV-serien. Programleder Stål Talsnes i TV 2 skal ha spurt Stoltenberg om han virkelig hadde tid til å se på slike serier.

- Jens har en venn som anbefalte ham å se "Sopranos" på DVD. Denne gode vennen er psykolog. Dette har trolig blitt misoppfattet av deres journalist, som kan ha trodd at statsministeren går til psykolog. Det medfører ikke riktighet, sier Torbjørn Giæver Eriksen ved Statsministerens kontor til Seher.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer