Se og Hør prisnominert på nett og papir

- Vi opplever nominasjonene som en anerkjennelse, sier sjefredaktør Harald Haave.

NOMINERT: Seoghør.nos MGP-arkiv er nominert til pris under årets mediedager i klassen «Innovasjon» for nettet. Foto: faksimile
NOMINERT: Seoghør.nos MGP-arkiv er nominert til pris under årets mediedager i klassen «Innovasjon» for nettet. Foto: faksimile Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Både bladet Se og Hør og nettstedet Seoghør.no kan juble over gjeve nominasjoner til årets Mediepriser, som deles ut under Nordiske mediedager i Bergen i mai.

Bladet Se og Hør er nominert i klassen «årets foto» for ukepresse, hvor fotografen Andreas Fadums bilde av prins Sverre Magnus viser kronprinsparets yngste barn mens han gjør grimaser til fotografene.

I kategorien for «innovasjon» for nettsteder er Seoghør.no nominert for sitt Melodi Grand Prix-arkiv.

- Dette er veldig hyggelig. Vi opplever nominasjonene som en anerkjennelse av innsatsen og det gode og kreative arbeidet som gjøres i Se og Hør både på nett og papir, sier sjefredaktør Harald Haave.


I begrunnelsen for sin kandidat til «årets foto» skrev bladet:

«Det er sjelden norske fotografer fanger medlemmer av den norske kongefamilien i uhøytidelige, lekne situasjoner. Det normale er at norsk presse får slippe til ved offisielle anledninger, der det sjelden er noe som ikke faller under kongelig etikette.

Her får vi se den unge prinsen Sverre Magnus i en velkjent barnlig situasjon. Kanskje et signal om at han er luta lei av alt oppstyret rundt feiringen av mamma og pappas 10-års markering som ektefolk?

Mens alle andre fotografer var opptatt av å fange ministre og offisielle gjester som ankom festlighetene i motsatt retning, snudde vår fotograf seg og fanget dette blinkskuddet.»

I begrunnelsen for sin innsendelse til prisen for innovasjon på nettet skrev Seoghør.no:

«Se og Hørs MGP-arkiv» utnytter mulighetene som ligger i nettets egenart med bilder, levende bilder, oppdateringer og tilbakeblikk, samt interaktivitet i form av både quiz og stemmegivning.»

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekk Seoghør.nos MGP-arkiv!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer