NY FIGUR: Nicole Richie viste frem sin noe fyldigere figur da hun nylig var på ferie i Mexico.  Foto: All over press
NY FIGUR: Nicole Richie viste frem sin noe fyldigere figur da hun nylig var på ferie i Mexico. Foto: All over press Vis mer

Se, Nicole har fått en helt ny kropp

Nichole Richie var syltynn og deprimert, men har nå fått drømmekroppen og helsa tilbake.

Publisert
SEHER.NO: For fem år siden skapte Nichole Richie (30) overskrifter verden rundt med sin syltynne figur, og mange spekulerte i om stjernen led av anoreksi.

Nå derimot, er Richie i toppform og viste frem sin flotte figur på ferie i Mexico. 30-åringen, som fortsatt er slank og sexy, trener mye for å få en sunn figur.  

Da ryktene om sykdom svirret som verst, så Richie seg nødt til å kommentere påstandene og innrømmet da at hun ikke var fornøyd med kroppen sin.

- Jeg vet jeg er for tynn, og ønsker ikke at noen skal se opp til meg og drømme om den samme kroppen, sa hun til Vanity Fair.

Richie, som er adoptivdatteren til sangeren Lionel Richie (62), har hatt en turbulent oppvekst med festing og rusmisbruk.

30-åringen ble berømt etter TV-serien «The Simple Life» med arvingen Paris Hilton. Richie skyldte vekttapet på sitt tubulente kjærlighetsliv og søkte til slutt hjelp hos en lege, ernæringsfysiolog og psykolog.

I dag er hun mor til barna Harlow Winter Kate (3) og Sparrow James Midnight (2), som hun har sammen med ektemannen og Good Charlotte-vokalisten Joel Madden. Det roligere familielivet ser virkelig ut til å ha gjort henne svært godt!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er rett og slett ondt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer