Se narkoreiret

På dette badet burde en av verdens flotteste stjerner pusse tennene. Men søppel og doputstyr tar all plassen...

ROTTEREIR: Whitneys hjem bærer preg av narkotika. Ølbokser, skitt og sneiper fyller vasken på badet. Foto: National Enquirer
ROTTEREIR: Whitneys hjem bærer preg av narkotika. Ølbokser, skitt og sneiper fyller vasken på badet. Foto: National Enquirer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hjemmet er et narkoreir!


Whitney Houston (42) hadde alt; penger, suksess og skjønnhet. Så møtte hun urokråka Bobby Brown - og ble gift. Nå er livet hennes i ruiner. Karrieren er over, skjønnheten borte og pengene i ferd med å ta slutt.


Whitney bor staselig i Atlanta, men inne ser det ut som om lynet har slått ned - eller som om huset er bebodd av narkomane... Og det er det siste som er tilfellet.


På badet er det skittent og ekkelt. Narkoutstyret flyter rundt vasken. En skje som brukes til å varme opp koakin eller heroin ligger strategisk plassert. Gammel narkotika er størknet i kaker på skjeen. Piper til crackrøyking, sure sigarettsneiper og aske er overalt - der det burde vært hårbørste og tanntråd...


Med jevne mellomrom prøver Whitney å komme seg ut av dophelvete. Men det går aldri lang tid før hun er på kjøret igjen. Nå er det en av hennes svigerinne, Tina Brown som slår alarm.


- Sannheten må frem. Whitney ruser seg hver eneste dag. Det er grusomt å se på at hun ødelegger seg selv. Alle er redde for at Whitney skal ta en overdose, sier Tina til ukebladet National Enquirer. Hun er Bobby Browns søster, og har selv røyket crack med Whitney.


Ukebladet beskriver også hvordan Whitney tilbringer dager i strekk i senga. Mens haugen med søppel vokser rundt henne lar hun dagene passere i en jevn rus med crackrøyking på senga, og sex-leketøy under dyna.


Når hun ikke er hjemme kan hun forsvinne i dagevis - ofte for å tilbringe tiden i såkalte crack-rønner. Dette er hus hvor det omsettes og brukes narkotika. Betalingsformene er kontanter og sex - eller bly i bakhodet.


Whitney og Bobby har en 13 år gammel datter, og barnevernet har flere ganger truet med å hente stakkars Bobbi Kristina. Men hittil har hun vokst opp hjemme, med god hjelp av resten av familien.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer