Se, nå synger han også!

Usain Bolt frykter ikke å lide samme skjebne som friidrettslegenden Carl Lewis. Se video!

VISER FRAM SPRINTFERDIGHETENE: Ikke overraskende løper Usain Bolt i mange av scenene i videoen til sin nye låt «Faster then lightning» Foto: Fra videoen
VISER FRAM SPRINTFERDIGHETENE: Ikke overraskende løper Usain Bolt i mange av scenene i videoen til sin nye låt «Faster then lightning» Foto: Fra videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se og hør Usains Bolt nye låt nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Usain Bolt (25) er for tiden verdens største friidrettsstjerne med blant annet gull på både 100 meter og 200 meter sprint fra Beijing-OL i 2008 på merittlisten.

Nå satser Bolt - som flere ganger har prøvet seg som diskjockey - også på å bli nummer en på hitlistene, som vokalist på låten «Faster than lightning» ifølge The Sun.

Låten - som er laget av en artist som kaller seg DJ Steve Porter - består av Bolt som holder en tale over elektroniske danserytmer.

Og avisen The Suns repoter Gordon Smart legger ikke skjul på at han er imponert over løperessets låt.

- Den er slettes ikke verst. Den høres ut som en dance-versjon av Baz Luhrmanns «Sunscreen», skriver han i sin anmeldelse.

De positive tilbakemeldingene er en sterk motsetning til de den tidligere løperlegenden Carl Lewis fikk da han i 1986 ga ut låten «Break it up».

Videoen og låten har flere ganger blitt nevnt som ett av de verste popforsøkene fra en idrettsutøver, og har også blitt parodiert av den norske komikeren Johan Golden i TV 2-programmet «Golden Goal».

Hva synes du om Usains Bolts forsøk som artist? Stem til høyre!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Paradise-Iselins første musikkvideo


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer