TILBAKE I SLAG: Popdiva Whitney Houston viste gamle takter og formerlig strålte under Swarovskis "Fashion Rocks"-galla i London i forrige uke. Foto: Wenn
TILBAKE I SLAG: Popdiva Whitney Houston viste gamle takter og formerlig strålte under Swarovskis "Fashion Rocks"-galla i London i forrige uke. Foto: WennVis mer

Se, nå stråler hun igjen!

Legendariske Whitney Houston ser endelig friskere ut etter mange år med narko-problemer.

SEHER.NO: Popdiva Whitney Houston (44) ser endelig ut til å ha kommet seg ut av sitt private narkohelvete, og formerlig strålte under forrige ukes Swarovski "Fashion Rocks" galla.


Se bildespesial fra Whitneys karriere og private narkohelvete lenger ned


Den tidligere så vakre popstjernen, som har solgt over 170 millioner plater på verdensbasis, skapte stor furore på slutten av 90-tallet da det ble klart at hun og skandale-ektemann Bobby Brown slet med store narkotikaproblemer.


Whitney, som i lang tid erklærte sin lojalitet ovenfor den trøbblete ektemannen, så ikke ut til å klare å komme seg ut av narko-helvetet, eller ekteskapet, og stadig nye skrekkbilder av henne dukket opp i mediene.


Etterhvert raste det store debatter vedrørende pop-parets ansvar for datteren Bobbi Kristina, og nære venner av paret fryktet både for popstjernen og datterens helse.


Whitney klarte likevel å holde platesalgene gående, og gav ut plater som "My love is your love", "Just Whitney" og "Whitney: the greatest hit".


I 2006 sprengte imidlertid den aller største bomben rundt popstjernen.


Whitneys svigersøster Tina Brown bestemte seg for å avsløre popstjernens narkotikamisbruk for offentligheten, og smuglet med seg et kamera inn i Whitneys hus, som senere ble tvangssolgt, for deretter å selge bildene til mediene.


De groteske fotografiene sjokkerte en hel verden.


- Sannheten må komme frem. Whitney klarer ikke holde seg unna dopet. Det er slik hver eneste dag. Det er så fælt. Alle er kjemperedde for at hun skal ta en overdose, sa Tina den gang i sitt forsvar.


Kort tid etter denne skandalen var Whitneys skilsmisse fra ektemannen Bobby et faktum, og hun vant omsorgsrett for deres datter. Hun var også en periode i rehab både i 2004 og i 2005.


Til tross for at det tidligere i sommer verserte rykter om at popstjernen var tilbake på kjøret, ser det nå endelig ut til at popstjernen er helt restituert.


Både under Clive Davis "pre-Grammy party" på Beverly Hilton Hotel tidligere i vinter, og under Swarovskis "Fashion Rocks"-galla i Londoni  forrige uke virket det som om Whitney hadde fått tilbake litt av sin gamle glans, og popstjernen var slående vakker i sine lekre kjoler.


Se bildespesial fra Whitneys fantastiske karriere og private narkohelvete her!Se klipp fra Whitneys opptreden på Swarovski "Fashion Rocks"-gallaen:


  


LES OGSÅ: - Hollywoods verste mødre