ET STORT SMIL: Catherine Zeta-Jones storkoste seg sammen med Jane Buffett, under en konsert med Janes ektemann Jimmy Buffett. Foto: All Over Press
ET STORT SMIL: Catherine Zeta-Jones storkoste seg sammen med Jane Buffett, under en konsert med Janes ektemann Jimmy Buffett. Foto: All Over Press Vis mer

Se, nå smiler Zeta-Jones igjen

Catherine Zeta-Jones tilbake i form etter innleggelsen.

Publisert
SEHER.NO: I forrige måned ble det kjent at Catherine Zeta-Jones (41) måtte legges inn på mentalsykehus på grunn av sine bipolare lidelser.

Stresset rundt ektemannen Michael Douglas sin kreftsykdom skal ha vært den utløsende faktoren for filmstjernen.

Nå ser hun ut til å være tilbake i godt gammelt slag, og smilte fra øre til øre, da hun deltok på New Orleans Jazz & Heritage Festival. Zeta-Jones koste seg med moren Pat, før hun spøkte og lo sammen med Jane Buffett, under en konsert med Janes ektemann Jimmy Buffett.

- Dette er en tilstand som rammer millioner av mennesker, og jeg er en av dem. Hvis det at jeg avslører at jeg har bipolar II kan oppmuntre en person til å søke hjelp, så er det verdt det, sa Zeta-Jones i en uttalelse til People nylig.

Catherine Zeta-Jones spiller for tiden inn komedien « Playing the Field» i Louisiana sammen med Uma Thurman og Dennis Quaid.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sykdommen hennes ble avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer