Se, nå smiler Justin igjen!

Popstjernens mor, far og lillebror reiste til Madrid for å trøste superstjernen etter skandaleoppslagene.

TRØSTET LILLEBROREN: Justin Bieber passet godt på lillebroren Jaxon da de to dukket opp sammen i Madrid torsdag. Foto: All Over Press
TRØSTET LILLEBROREN: Justin Bieber passet godt på lillebroren Jaxon da de to dukket opp sammen i Madrid torsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Justin Bieber (19) overrasket mange da han i går fyrte løs mot kritikerne via den sosiale bildetjenesten Instagram.

Popstjernen - som blant annet er kjent for hitlåten «Baby» - har den siste tiden vært midtpunktet i en rekke skandaleoppslag.

Det startet med at superstjernen kom altfor sent på scenen i England, som fikk fans til å rase. Deretter var det kaos da Biebers turnébuss holdt på å meie ned ville fans. Skandalene fortsatte med utskjelling av fotografer, en kollaps på scenen, sykehusbesøk og avlysning av konserter.

Nå har imidlertid popstjernen - som kommer til Norge i april for å opptre i Telenor Arena - fått tilbake smilet, takket være sin familie.

Da Bieber torsdag viste seg på gata i Spanias hovedstad i Madrid, hadde han med seg moren Pattie, faren Jeremy og sin halvbror Jaxon.

Bieber var tydelig stolt over å ha familien rundt seg igjen, og prøvde ikke å skjule sin stolthet da han gikk med lillebroren på armen og forsikret seg om at han ikke ble skremt av de mange fotografene som svirret rundt dem.

I Instagram-innlegget som gikk verden rundt torsdag, la han ikke skjul på at han hadde blitt såret av artikler om at familien skal være  skuffet over oppførselen hans i det siste.

«Familien min er veldig stolt og de har ikke sagt noe. Mine besteforeldre vet ikke engang hvordan de skal nå pressen selv om de ville, så det var en løgn, kom igjen», skrev han blant annet i innlegget du kan lese her.

LES OGSÅ: Eks-kjæresten ler av Bieber-skandalene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer