BADENYMFE: Kirsten Dunst nølte ikke med å kaste seg ut i Middelhavsbølgene, da hun tidligere denne uken ferierte på Hotel Eden Roc i Antibes på den franske rivieraen. Foto: Stella
BADENYMFE: Kirsten Dunst nølte ikke med å kaste seg ut i Middelhavsbølgene, da hun tidligere denne uken ferierte på Hotel Eden Roc i Antibes på den franske rivieraen. Foto: StellaVis mer

Se, nå smiler hun igjen!

Kirsten Dunst feiret sitt nye liv med å kaste seg i bølgene.

SEHER.NO: «Spider-Man»-stjernen Kirsten Dunst har ligget lavt karrieremessig siden hun i 2008 fikk behandlinger for depresjon, men nå er den vakre blondinen tilbake for fullt.

- Jeg slet med meg selv og hadde muligheten til å dra et sted for å få hjelp. Jeg var heldig som hadde anledningen til å gjøre det, og både familie og venner synes det var en god ide. Men jeg visste ikke hvor jeg skulle dra, og da anbefalte legen min Cirque Lodge, sa Dunst etter sykehus-oppholdet i 2008 til E!Online.

I tillegg til at hun for tiden jobber med fem filmprosjekter, unnet Dunst seg også denne uken ferie på den franske rivieraen med gode venner.

Og 28-åringen strålte om kapp med sola, da hun kastet seg ut i de krystallblå bølgene i Middelhavet.

Men selv om livet nå ser ut til å være tilbake på skinner for Kirsten, er ikke livet hennes helt uten dramatikk.

Mandag må hun for andre gang møte i retten i New York, for å vitne mot en mann som er tiltalt for å ha stjålet en veske verdt over 16.000 kroner fra henne i 2007.

Saken måtte tas opp på nytt etter at den forrige juryen i septemer ikke klarte å bli enige i skyldspørsmålet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Her detter Dunst av vannvogna