Se, nå smiler hun igjen!

Filmstjernen har lagt alkoholproblemene og innleggelsen på psykiatrisk sykehus bak seg . Se bilder og video!

Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial fra Mischas romantiske ferie nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Skuespilleren Mischa Barton (25) ble populær over hele verden da hun slo igjennom som Marissa Cooper i TV-serien «The O.C» på begynnelsen av 2000-tallet.

Men de siste årene har Barton vært mer kjent for sitt utsvevende partyliv og helseproblemer, enn sine prestasjoner foran kameraene.

I 2008 ble hun dømt for fyllekjøring etter en vill kjøretur i Hollywood, og året etter ble hun ufrivillig innlagt på psykiatrisk sykehus. Men nå ser livet endelig ut til å gå rette veien for Mischa.

Romjulen tilbragte 25-åringen sammen med en mannlig venn i Miami, hvor de slappet av på den berømte stranda Miami Beach, i tillegg til å leke seg i bølgene på vannscootere.

En smilende Mischa, som tidligere også har måttet slåss mot det hun hevder er falske cellulittbilder, viste også at hun er tilbake i toppform da hun kastet seg ut i bølgene.

Nå håper fansen at skuespilleren også skal få karrieren tilbake på rett kjøl. Bartons siste større suksess på kino var den britiske ungdomsfilmen «Jentene fra St. Trinians» fra 2007.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her havner Mischa i bar-bråk


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer