Se, nå smiler han!

Fotballstjernen Carlos Tevez viste sin myke side under familieferien i hjemlandet. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Tevez' badeferie nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO:
Den argentinske fotballstjernen Carlos Tevez har det siste året vært i hardt vær, etter at han blant annet ble utestengt av sin klubb Manchester City for å ha nektet å bli byttet inn i en kamp.

Men privat er ikke 28-åringen like tøff, som han er på fotballbanen. Det viste han i helgen da han ferierte i den amerikanske byen Miami, sammen med kona Vanessa Mansillo og deres to døtre Florencia og Katia.

Sammen med familien koste spissen seg blant annet på Miami Beach, hvor han bygde sandslott og lekte med barna i sjøen.

Tevez var i så godt humør at han slapp løs et sjeldent smil - og til og med stilte opp på bilde med to britiske turister - som ifølge The Sun viste seg å være tilhengere av Citys erkerival Manchester United.

Foreløpig er det ikke kjent om Tevez på grunn av sine tidligere krangler med klubben skal tilbake til Manchester City etter ferien, eller om han må finne seg en ny klubb på grunn av bråket.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Carew: - Kan være ferdig med fotball for godt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer