Se, nå smiler han!

Fotballstjernen Carlos Tevez viste sin myke side under familieferien i hjemlandet. Se video!

Se flere bilder fra Tevez' badeferie nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO:
Den argentinske fotballstjernen Carlos Tevez har det siste året vært i hardt vær, etter at han blant annet ble utestengt av sin klubb Manchester City for å ha nektet å bli byttet inn i en kamp.

Men privat er ikke 28-åringen like tøff, som han er på fotballbanen. Det viste han i helgen da han ferierte i den amerikanske byen Miami, sammen med kona Vanessa Mansillo og deres to døtre Florencia og Katia.

Sammen med familien koste spissen seg blant annet på Miami Beach, hvor han bygde sandslott og lekte med barna i sjøen.

Tevez var i så godt humør at han slapp løs et sjeldent smil - og til og med stilte opp på bilde med to britiske turister - som ifølge The Sun viste seg å være tilhengere av Citys erkerival Manchester United.

Foreløpig er det ikke kjent om Tevez på grunn av sine tidligere krangler med klubben skal tilbake til Manchester City etter ferien, eller om han må finne seg en ny klubb på grunn av bråket.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Carew: - Kan være ferdig med fotball for godt

STOLT PAPPA: Carlos Tevez koste seg på stranden med sine to døtre. Foto: All Over Press
MYK MANN: Carlos Tevez er kjent for å være en tøffing på fotballbanen, men på hjemmebane er han langt mykere. Foto: All Over Press
SE, HAN SMILER!: Carlos Tevez storkoste seg i bølgene med sin eldste datter. Foto: All Over Press
SMIL!: Carlos Tevez var i så godt humør at han tok seg tid til å stille opp på et bilde med to britiske fotballfans, selv om de ifølge The Sun viste seg å være tilhengere av Manchester United, erkerivalene til hans klubb Manchester City. Foto: All Over Press
UT PÅ TUR: Mellom badeturene tok Carlos seg også tid til shopping med hele familien. Foto: All Over Press
PASSET PÅ: Carlos passet på at hans yngste datter hadde skoene skikkelig på. Foto: All Over Press