Se, nå smiler Britney igjen!

Popstjernens sexy kjole tok pusten fra tilskuerne.

I STRÅLENDE FORM: Britney Spears var et eneste stort smil, da hun møtte fansen på vei inn til sin jobb som dommer i TV-programmet «X Factor» i Providence onsdag. Foto: All Over
I STRÅLENDE FORM: Britney Spears var et eneste stort smil, da hun møtte fansen på vei inn til sin jobb som dommer i TV-programmet «X Factor» i Providence onsdag. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Britney Spears (30) har de siste årene kjempet en hard kamp for å få livet på rett kjøl, etter at hun i 2008 ble kjørt til sykehus, og senere umyndiggjort på grunn av psykiske problemer.

Men nå smiler livet igjen til 31-åringen, som både forbereder seg på å gifte seg med managerkjæresten Jason Trawick og er en av hoveddommerne i årets amerikanske versjon av TV-programmet «X Factor».


Og tobarnsmoren viste at hun elsker sitt nye liv etter comebacket, da hun onsdag dukket opp på «X factor»-auditionen i delstaten Providence.

Britney tok seg god tid til å hilse på fansen, mens hun smilte fra øre til øre.

Men det var ikke bare «Toxic»-sangerens gode humør som vekket oppsikt.

Britneys tettsittende og utringete kjole viste også at hun er tilbake i samme toppform som da hun slo igjennom for over 13 år siden.

Popstjernen - som får 88 millioner kroner for TV-jobben - la heller ikke skjul på at hun elsker sin nye rolle, før innspillingen startet.

- Jeg er så klar for «X Factor»-auditionene i Providence i morgen. Vis meg hva dere har, skrev hun på sin Twitterside onsdag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi ble nektet å se direkte på Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer