Se, nå matcher de!

Guri Solbergs nye sveis gjør at hun står helt i stil med «Idol»-makkeren.

FARGEHARMONI: «Idol»-programlederne Ivar «Ravi» Johansen og Guri Solberg matchet hverandre ypperlig under fredagens sending - takket være Solbergs nye hårfarge! Foto: TV2
FARGEHARMONI: «Idol»-programlederne Ivar «Ravi» Johansen og Guri Solberg matchet hverandre ypperlig under fredagens sending - takket være Solbergs nye hårfarge! Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den første semifinalen i høstens «Idol» rommet mange flotte opptredener fra de åtte semifinalistene, men det var ikke bare deltakerne som vakte oppsikt under fredagens sending.

Programleder Guri Solberg stilte nemlig med ny fresh sveis og hårfarge - som matchet skjegget til makkeren Ravi perfekt!

35-åringens ferske hårfarge hadde en gyllen koppertone som stod helt i stil med både hårveksten og antrekket til Ivar «Ravi» Johansen. Den morsomme artisten hadde valgt en sjokoladebrun dress og et slips i rustfarger til fredagens sending, så både han og Solberg så ut til å ha kommet i høststemning.

Guri Solberg har faktisk hintet om sin nye sveis på mikrobloggstedet Twitter i flere dager før fredagens «Idol»-premiere.
 
«Jobber med tv-sveisen. Ser skummelt ut for øyeblikket, men har trua» skrev hun på Twitter-profilen sin mandag.
 
«La oss si det er rødt involvert i alle fall ;)» var kommentaren hennes til «Idol»-dommer Marion Ravns hår-spørsmål senere samme dag.

Guri Solberg og Ravi ledet også TV2-programmet «X-Factor» sammen i fjor, så det er kanskje ikke så rart at de nå har begynt å ligne hverandre en smule?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hvilken dansekjendis ryker ut i helgen?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer