Se, nå kan Michael Douglas smile igjen

Endelig et bilde som viser at filmstjernen er på bedringens vei.

GNISTEN ER TILBAKE: Michael Douglas, kona Catherine Zeta-Jones og barna deres Dylan (10) og Carys (7) har hatt noen tøffe måneder etter at Michael fikk kreft. Nå er han på bedringens vei, noe bildene fra Disney World viser fullt ut.  Foto: All Over Press
GNISTEN ER TILBAKE: Michael Douglas, kona Catherine Zeta-Jones og barna deres Dylan (10) og Carys (7) har hatt noen tøffe måneder etter at Michael fikk kreft. Nå er han på bedringens vei, noe bildene fra Disney World viser fullt ut. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Michael Douglas (66) har vært en skygge av seg selv de siste månedene. Etter at han startet behandlingen for strupekreft har han rast ned i vekt, og ansiktet og gløden til «Wall street»-stjernen har blitt totalt forvandlet.

Til tross for dette har Douglas ikke nølt med å vise seg ute. Han har fulgt barna til og fra skolen, og besøkt sin eldre sønn i fengselet regelmessig.

Derfor har også det ene sjokkbildet etter det andre dukket opp av filmstjernen. Men nå ser det ut til at pila peker oppover igjen for Douglas, og endelig kan vi vise et bilde der han ser langt friskere ut enn han har gjort den siste tiden.

For da Michael Douglas var i Disney World sammen med kona Catherine Zeta-Jones, og deres barn Dylan (10) og Carys (7) på onsdag, så han bedre ut enn på lenge.

- Appetitten hans er tilbake og han begynner å føle seg i slag igjen, sa Michael Douglas sin far, Kirk Douglas (93) til Entertainment tonight i forrige uke.

Michael gikk igjennom sin siste behandling mot kreften i slutten av forrige måned, og nå ser det heldigvis ut som at han er på bedringens vei. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hetser kreftrammede Douglas