Se, nå har vi nye mobilsider

Det er én ting du må huske å gjøre før du tar ferie. Bytt bokmerke til http://m.seher.no

NYE MOBILSIDER: Seher.no har fått ny og forbedret mobilversjon, der du både kan bla gjennom de siste artiklene og bla i bildespesialene våre. Nå kan du enkelt holde deg oppdatert på kjendisnyheter gjennom sommeren.
NYE MOBILSIDER: Seher.no har fått ny og forbedret mobilversjon, der du både kan bla gjennom de siste artiklene og bla i bildespesialene våre. Nå kan du enkelt holde deg oppdatert på kjendisnyheter gjennom sommeren. Vis mer
SEHER.NO: Seher.no har lansert en ny mobilversjon av nettsiden vår. Nå kan du enkelt holde deg oppdatert på kjendisnyheter gjennom sommeren på http://m.seher.no

Hvis du har lagret Seher.no som favoritt på din mobil tidligere, må du lagre oss på nytt med adressen http://m.seher.no for å få den nye mobilutgaven!

De nye mobilsidene har mer til felles med webutgaven av Seher.no enn vår tidligere versjon. Du får nå større bilder enn før, og ikke minst får du også mulighet til å se bildespesialene våre også på mobil.

For at du raskt skal kunne skaffe deg oversikt over nyhetsbildet, har vi lagt inn navigasjonspiler i alle saker på mobilversjon, slik at du kan bla til «neste» og «forrige» artikkel av det som er publisert på Seher.no.

Dermed trenger du ikke gå vi forsiden for å finne de nyeste artiklene hver gang.


Du kan også søke etter artikler, trykke på stikkord for å få mer om temaer og personer du er spesielt interessert i, eller velge forsiden for norske kjendier, Jet-Z, kongelige eller TV&Film.
  

Vil du heller se den vanlige webversjonen av Seher.no er også det mulig. Alt du trenger å gjøre da, er å trykke på fullversjon-knappen øverst til høyre i skjermbildet.

Har du innspill til forebedringer eller oppdager feil med mobliversjonen? Send oss en tilbakemelding på seher@seher.no.

Og før du glemmer det, legg inn http://m.seher.no som bokmerke på din mobil nå…


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.