Se, nå har hun fått krøller

NRKs sportsanker Anne Rimmen er en trendsetter når det kommer til hårfrisyrer. Men så har hun da et ansikt som kler det meste. Her er noen av hennes mange frisyresprell.

SEOGHØR.NO: Etter at hun begynte i NRK i 2007 har Anne Rimmen (32) blitt mer og mer populær, og TV-kanalens største trendsetter. Spesielt håret har vært i fokus, og hun har skiftet frisyre oftere enn de fleste. Som den observante seer av NRK sporten har sett, har hun nå endret frisyre igjen.

Mens de fleste unge jenter streber etter langt hår, har sportsankeren vært de korte frisyrers ansikt utad. Hennes lyse, typisk nordiske hår har fått prøve det meste. Men hun er mest kjent for å ha kort hår. 

Pene søstre: Anne Rimmen og søster Marte Stokstad i Senkveld-studio. Foto: Fame Flynet
Pene søstre: Anne Rimmen og søster Marte Stokstad i Senkveld-studio. Foto: Fame Flynet Vis mer

De korte, tøffe såkalte pixie-frisyrene med uttalige varianter var i lang tid den flinke programlederens statement. Nå sparer hun derimot ut manken, og går for en mykere, mer feminin look.

- Jeg skifter frisyre altfor ofte, har Porsgrunnsjenta innrømmet overfor TV Telemark.

Langt: Med kledelig bob i 2011. Foto: FameFlynet
Pannelugg: Ferskt TV-fjes i 2007 Foto: Se og Hør
Glamorøs: Idrettsgallaen i 2009. Foto: Se og Hør
Krøller: Annes favoritt-frisyre akkurat nå. Foto: NRK
Kort: Pixie-frisyren hun er mest kjent for fra 2011. Foto: NRK
Foto: Se og Hør
Sideskill: Lang lugg lagt til siden i 2012. Foto: Se og Hør
Rett: En rett-ned frisyre i 2010. Foto: FameFlynet
Superkort: Hvitt og guttekort i 2011. Foto: FameFlynet
Sparer: Slik så Anne ut under idrettsgallaen i 2012. Foto: FameFlynet

Uansett er det vel ingen tvil om at Rimmen er over gjennomsnittet opptatt av hvordan hun ser ut på håret. Da hun skulle være programleder for MGP i 2011 fikk hun fløyet inn hår fra London, som det tok åtte timer å sette på.

Ikke mer sexy: - Jeg vet ikke om hun er mer sexy med langt hår, uttalte Rimmens kjæreste Ailo Gaup etter påsveisingen av hår i 2011. Foto: Se og Hør
Ikke mer sexy: - Jeg vet ikke om hun er mer sexy med langt hår, uttalte Rimmens kjæreste Ailo Gaup etter påsveisingen av hår i 2011. Foto: Se og Hør Vis mer