NYBARBERT: Brad Pitt viste seg i Los Angeles uten skjegg mandag. Bildet til venstre er tatt for en måned siden.  Foto: All over press
NYBARBERT: Brad Pitt viste seg i Los Angeles uten skjegg mandag. Bildet til venstre er tatt for en måned siden. Foto: All over press Vis mer

Se, nå har han tatt skjegget

Hva vil Angelina si til dette?

SEHER.NO: Brad Pitt (46) har gradvis trimmet bort sitt skjegg til rollen i filmen «Moneyball». Mandag var transformasjonen komplett, da skuespilleren ble avbildet uten skjegg under innspillingen i Los Angeles.

Så er spørsmålet hva Angelina Jolie synes om endringen. Siden Brad fikk seg skjegg har det vært rapportert både at hun har hatet det og elsket det.
 
- Hun elsker det. Brad har vært klar til å trimme det eller til og med barbere det bort, men Angelina elsker følelsen av det, sa en kilde til ShowbizSpy for en måned siden.

Samme nettsted har tidligere skrevet at paret kranglet heftig etter at Angelina mente at Johnny Depp så bedre ut med sitt skjegg, enn Brad gjorde med sitt.

Nå må de imidlertid finne andre ting å krangle om…

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var så nervøs at jeg mistet hukommelsen