Se, nå går hun!

Stjernedatteren Harper tok sine første skritt sammen med mamma Victoria Beckham.

ENDELIG EN JENTE: Victoria har tre gutter med ektemannen David Beckham og ble overlykkelig da Harper ble født for et år siden.  Foto: All Over Press
ENDELIG EN JENTE: Victoria har tre gutter med ektemannen David Beckham og ble overlykkelig da Harper ble født for et år siden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Victoria Beckham (38) promoterte sin nye kleskolleksjon i en butikk i Dublin denne uken var det ikke den tidligere Spice Girls-stjernen folk la merke til.

Datteren Harper Seven, som fylte ett år tidligere denne måneden, stjal all mammas oppmerksomhet da hun kom inn i butikken. Sjarmtrollet imponerte alle de fremmøtte der hun forsiktig gikk ved siden av sin berømte mor.


Det er første gangen Harper har tatt noen steg offentlig, og bildet ble delt på Twitter av PR-medarbeider Caroline Kennedy kort tid etter PR-begivenheten.

Victoria Beckham var lenge kjent som den «poshe» i jentegruppa Spice Girls før hun sluttet med musikk for å fokusere på sin lidenskap for klær. I dag har hun sitt eget suksessfulle klesmerke og reiser verden rundt for å promotere sin siste kolleksjon.
 
Lille Harper har vært med på PR-reisene – alltid i et lite designerantrekk som matcher morens couture.

Victoria har i tillegg til Harper sønnene Brooklyn (12), Romeo (8) og Cruz (6) med ektemannen David Beckham.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her debuterer Harper Beckham på moteshow   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer