Se, nå går han for egen maskin!

Skuespilleren og komikeren Tracy Morgan har kjempet seg ut av rullestolen etter dødsulykken i juni.

SEOGHØR.NO: I sommer var «30 Rock»-stjernen Tracy Morgan (46) involvert i en alvorlig bilulykke som krevde livet til en av medpassasjerene hans, komiker James McNair.

Komikeren og skuespilleren ble livstruende skadd i ulykken, og flere medier meldte at han stod i fare for å måtte amputere det ene beinet. Heldigvis slapp Morgan fra dødsulykken med begge beina i behold, men i månedene som fulgte har han vært avhengig av rullestol.

Nå er 46-åringen imidlertid tilbake på beina, dog ved hjelp av gåstol.

Onsdag i forrige uke ble «Rio»-stjernen observert på vei inn på et postkontor. Pressen fikk en kjapp kommentar fra firebarnsfaren, som er forlovet med Megan Wollover.

- Jeg kjemper hver dag, svarte Morgan mumlende på spørsmål om hvordan rekonvalesensen går.

GOD STØTTE: Forloveden Megan Wollover assisterte Tracy Morgan og virket å muntre ham opp under den krevende turen til postkontoret.   Foto: Splash News/All Over Press
GOD STØTTE: Forloveden Megan Wollover assisterte Tracy Morgan og virket å muntre ham opp under den krevende turen til postkontoret. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

Sliter fortsatt

I videoklippet øverst i saken kan man se 46-åringen gå sakte til og fra postkontoret, lett haltende på det ene beinet.

Han får hjelp fra forloveden og en kvinnelig assistent, ifølge All Over Press. Forloveden holder døren til postkontoret åpen for ham, mens assistenten åpner bildøren for ham etterpå.

I oktober skrev TMZ at kilder nær komistjernen fryktet at han aldri vil klare å gå igjen uten en eller annen form for assistanse.

Det har nå gått seks måneder siden den dramatiske bilulykken, som inntraff i New Jersey i juni.

Tracy Morgan satt i en limousinebuss på vei fra et standup-show han hadde holdt i Delaware, da kjøretøyet ble truffet bakfra av en trailer eid av varehuskjeden Wal-Mart. Limousinebussen ble kastet rundt på taket i sammenstøtet. TV-stjernen er nå involvert i en rettstvist med Wal-Mart.

Morgan har datteren Maven Sonae (17 mnd.) med forloveden, i tillegg til tre voksne barn fra ekteskapet med ekskona Sabina.

FAMILIEFAR: Tracy Morgan med forloveden Megan Wollover og datteren Maven Morgan på flyplassen i Vancouver, Canada i slutten av mai i år. En drøy uke senere inntraff bilulykken. Foto: Stella Pictures
FAMILIEFAR: Tracy Morgan med forloveden Megan Wollover og datteren Maven Morgan på flyplassen i Vancouver, Canada i slutten av mai i år. En drøy uke senere inntraff bilulykken. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Nå er 42-åringen blitt mamma