GLEDESTÅRER? Justin Timberlake og Jessica Biel ble avbildet etter å ha vært på lunsj i Vancouver. De skal også ha vært svært så kosete da de var på kino i den kanadiske byen.  Foto: All Over Press
GLEDESTÅRER? Justin Timberlake og Jessica Biel ble avbildet etter å ha vært på lunsj i Vancouver. De skal også ha vært svært så kosete da de var på kino i den kanadiske byen. Foto: All Over PressVis mer

Se, nå er Justin og Jessica sammen igjen

Dro på date med eksen og endte opp kosende på bakerste rad...

SEHER.NO: Justin Timberlake (28) satte seg på flyet for å vinne tilbake ekskjæresten og lyktes!

Det har den siste tiden hersket full forvirring om forholdet mellom "My love"-sangeren og Jessica Biel (27).

I slutten av september skrev UsMagazine at paret etter en lengre periode med utroskapsrykter, Rihanna-flørt, problemer i forholdet og brudd, hadde gått hvert til sitt.

Timberlake skulle ha fortalt venner at de to gjorde det slutt over telefonen en måned tidligere, noe Biel hadde svært vanskelig for å akseptere.

Men nå skal paret ha funnet tilbake til hverandre. Tirsdag skal Timberlake ha reist til Vancouver i Canada, der Biel spiller inn filmen A-team, for å ta med seg ekskjæresten på date. De to dro for å se filmen "Where the Wild Things Are".

Ifølge Femalefirst endte de to opp svært så kosete på bakerste rad og var mer opptatt av hverandre enn filmen som rullet over lerretet.

- De så lykkelige ut over å ha ordnet opp, sier en kilde ifølge nettstedet.
 
Justin mor Lynn Harless har tidligere gått ut og støttet Jessica, og benektet at sønnens forhold til skuespilleren var over.

- Justin har funnet en han kan spille golf med, gi ham motstand når han fortjener det, og som støtter ham. Jessica er fantastisk, sa Lynn, mens Justins bestemor hevdet Biel alltid bare har vært en av mange damer han har datet og at han alltid har vært singel.

Men nå ser det altså ut til at de to har funnet sammen igjen...

LES OGSÅ: - Hun vil ikke akseptere det