HÅRETE COMEBACK: John Travolta dukket opp med ny hårmanke under en filminnspilling i Boston denne uken.  Foto: FameFlynet
HÅRETE COMEBACK: John Travolta dukket opp med ny hårmanke under en filminnspilling i Boston denne uken. Foto: FameFlynetVis mer

Se, nå er håret tilbake

John Travolta var skallet, så fikk han fyldig manke.

SEOGHØR.NO: De siste årene har John Travoltas (59) hårfrisyre endret seg drastisk. Ryktene har lenge gått om at skuespilleren bruker tupé, og på en ferietur i Brasil ble «Grease»-stjernen fotografert nesten uten hår. På bildet var det også tydelig at Travoltas hårfeste kryper bakover og at han er i ferd med å miste håret. 

Travolta, som hadde en flott sort hårmanke i gjennombruddsfilmene, skal være livredd for å bli skallet og har flere ganger brukt tupé.

SKALLET: John Travolta har droppet hårpluggene og skjuler ikke lenger det store hårtapet.  Foto: All Over Press
SKALLET: John Travolta har droppet hårpluggene og skjuler ikke lenger det store hårtapet. Foto: All Over Press Vis mer

Nylig viste skuespilleren seg igjen - denne gangen med en flott og fyldig frisyre med langt hår i nakken. Grått hår har han derimot ingenting imot og har latt det sorte håret få et gråstenk.

FALSKT HÅR?: Travolta dukket denne uken opp med en svært fyldig manke.
FALSKT HÅR?: Travolta dukket denne uken opp med en svært fyldig manke. Vis mer

59-åringen har den siste tiden vært midtpunktet i en rekke skandaler. Flere menn har stått frem og hevdet å ha et seksuelt forhold til Travolta, og noen har til og med hevdet å ha blitt seksuelt trakassert. For å glemme bekymringene har stjernen fokusert mer på karrieren og er nå i ferd med å spille inn filmen «The Forger» i Boston.

LES OGSÅ: Endelig viser hun kroppen etter fødselen

Se video fra tidligere, om da Travolta kjøpte nytt hår til Oscar: