PÅ JOGGETUR:  Tiger Woods på joggetur med en ukjent mann nær hjemmet sitt i Florida i natt. Fredag snakker han for første gang med pressen siden skandalen.  Foto: All Over Press
PÅ JOGGETUR: Tiger Woods på joggetur med en ukjent mann nær hjemmet sitt i Florida i natt. Fredag snakker han for første gang med pressen siden skandalen. Foto: All Over PressVis mer

Se, nå er han ute av skjul etter tre måneder

Tiger Woods viste seg offentlig for første gang siden skandalen.

SEHER.NO: Etter at sexskandalen rundt Tiger Woods (34) eksploderte i november i fjor, har golfesset kun én gang blitt fotografert. Da var det en paparazzi som klarte å få bilde av Tiger inne på sexklinikken The Meadows. Ellers har han ikke snakket med pressen, og holdt seg helt i skjul.

Men nå, tre måneder etter sexskandalen, ser det ut til at Tiger gjør de første forsøk på å vise seg i offentligheten igjen. Onsdag ble det kjent at han fredag planlegger å komme med en beklagelse, og at han da skal diskutere framtiden sin.

Og i natt, norsk tid, ble han avbildet mens han jogget ved hjemmet sitt i Orlando i Florida. Det er første gang han frivillig har vist seg for pressen etter skandalen.

"Selv om Tiger føler at han det som har skjedd i bunn og grunn er noe som angår han og hans kone, innser han også at han har såret og skuffet masse mennesker som sto han nær. Han har også sviktet sine fans. Han vil begynne prosessen med å få tilgivelse," står det i en pressemelding på Tigers egen hjemmeside.

Onsdag bekreftet Woods' agent, Mark Steinberg, at golfesset kommet til å snakke under en pressekonferanse førstkommende fredag.

- Tiger Woods kommer til å snakke til en liten gruppe bestående av venner, kollegaer og nære samarbeidspartnere. Han har planer om å diskutere framtiden og har tenkt å be om unnskyldning for oppførselen sin, skriver Steinberg i en pressemelding.

Selv om det kommer til å være presse til stede i salen, kommer de ifølge agenten ikke til å ha mulighet til å stille spørsmål. Tiger Woods kommer mest sannsynlig til å lese en pressemelding som er skreddersydd på forhånd.

Tiger Woods skal ha hatt en rekke elskerinner bak ryggen på kona, Elin Nordegren (30), men det er fremdeles uvisst om den svenske skjønnheten kommer til å tilgi ektemannen.

Den 12. desember innrømmet Woods for første gang sitt utroskap, da han offentliggjorde en pressemelding på hjemmesiden sin.

"Jeg er dypt klar over skuffelsen og fortvilelsen utroskapet mitt har påført mange folk, mest av alle kona mi og barna mine. Jeg vil igjen si til alle at jeg er dypt lei meg og jeg ber om tilgivelse. Det er ikke sikkert det er mulig å reparere skaden jeg har gjort, men jeg vil gjøre mitt beste for å prøve," skrev han.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hopper i seng med den første bimboen han ser