<strong>PÅ TV:</strong> Erik Mykland var tilbake på TV-skjermen tirsdag, da han var gjest i NRK-programmet «Bakrommet». Foto: Printscreen NRK
PÅ TV: Erik Mykland var tilbake på TV-skjermen tirsdag, da han var gjest i NRK-programmet «Bakrommet». Foto: Printscreen NRK Vis mer

Se, nå er han tilbake på TV-skjermen!

Myggen stakk fra jobben som ekspert for TV 2 midt under fotball-VM, men tirsdag var han tilbake på skjermen – hos konkurrenten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor sommer kunne Se og Hør og Seher.no avsløre at Erik Mykland (39), som etter planen skulle levere verbale stikk under TV 2s VM-sendinger fra Kontraskjæret i Oslo, hadde trukket seg fra oppgaven midt under VM.

- Det stemmer at jeg har gått en runde med meg selv og trukket meg fra jobben som fotballekspert i TV 2 med umiddelbar virkning. Vi passer til å gjøre forskjellige ting i livet, og det er nok andre som er mer komfortable med å være på TV enn det jeg er, fortalte Erik Mykland den gang til Se og Hør.

Denne uka var han tilbake som ekspert, men hos konkurrenten NRK. Tirsdag var han nemlig gjest i programmet «Bakrommet», som ledes av den kjente TV-profilen Knut Nesbø. Lars Tjærnås, Esten O. Sæther og Hallvar Thoresen var også til stede i studio.

Til Seher.no forteller derimot Nesbø at «Myggens» visitt på skjermen ikke kommer til å bli av den permanente sorten.

- Han var bare gjest i programmet, ja. Og det var helt tilfeldig at han kom på skjermen akkurat i går, sier han til Seher.no.

Blant temaene i tirsdagens «Bakrommet» var landslagssjef Egil «Drillo» Olsens utsagn om at han savner en kreativ midtbanespiller ala Erik Mykland. Og ifølge Nesbø passet det derfor perfekt at «Myggen» tok turen akkurat nå.

- Det passet med temaet, i tillegg til at Mykland tidligere også har snakket om dette med lange innkast og dødballer, mener han.

«Myggen» var en av Norges aller beste fotballspillere i en årrekke på 1990- og 2000-tallet. Han spilte 78 landskamper og var en del av det norske laget som deltok i VM både i 1994 og 1998 og EM i 2000. I 2009 gjorde han et sensasjonelt comeback for moderklubben Start, men måtte legge støvlene på hylla etter vårsesongen på grunn av skadeproblemer. 

Fotballsjef i TV 2, Vegard Jansen Hagen, bekreftet i fjor sommer overfor Seher.no at kanalen og Erik Mykland den siste tiden har hatt en dialog rundt hans fremtidige rolle på skjermen, og at han skal ha ønsket en pause.

- Vi har nok mer tro på ham enn han har på seg selv. Så nå handler det om å motivere ham til at han skal fortsette som fotballekspert og bidra med sine kunnskaper. Han er en annerledes ekspert av et teknisk og lekent kaliber, og gir et veldig bra supplement til et allerede godt ekspertpanel, fortalte Hagen til Seher.no den gang.

Knut Nesbø mener det ikke var vanskelig å få Mykland til å stille som gjest i NRK-studio denne uka.

- Nei, det var overhodet ikke vanskelig.

- Vil vi få se ham på NRK-skjermen i tiden fremover også?

- Det vet ikke jeg, svarer Nesbø til Seher.no.

Det har så langt ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Vegard Jansen Hagen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Myggen» slutter i TV 2  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer