Se, nå er den helt forsvunnet!

Drøye én måned etter ulykken ser Jenny Skavlan helt fin ut i ansiktet.

UTEN BLÅVEIS: - Blåveisen, den er helt borte, den. Og nei, jeg har ikke sminket meg for å få det slik heller, sier Jenny Skavlan, som sammen med flere av de andre skuespillerne i «Hjelp, vi er i filmbransjen» møtte pressen onsdag formiddag. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
UTEN BLÅVEIS: - Blåveisen, den er helt borte, den. Og nei, jeg har ikke sminket meg for å få det slik heller, sier Jenny Skavlan, som sammen med flere av de andre skuespillerne i «Hjelp, vi er i filmbransjen» møtte pressen onsdag formiddag. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For noen uker siden kom nyheten om at programleder og skuespiller Jenny Skavlan (25) hadde skadet ansiktet 19. juni da hun falt av sykkelen etter en tur på byen.

25-åringens ansikt fikk hard medfart i ulykken, skrev Dagbladet Magasinet, som samtidig trykket et bilde fra en photoshoot i forbindelse med filmen «Hjelp, vi er i filmbransjen».

På bildet ser man tydelig at Jenny Skavlan har en blåveis under det høyre øyet.

Onsdag møtte ulykkesfuglen pressen i forbindelse med premieren av «Hjelp, vi er i filmbransjen». For det meste gikk hun rundt med solbriller, men da hun tok dem av seg - fant man ikke et eneste tydelig spor etter sykkelkrasjen.

- Blåveisen, den er helt borte, den. Og nei, jeg har ikke sminket meg for å få det slik heller. Jeg er liksom helt naturell, jeg, sier hun til Seher.no.

Til Dagbladet uttalte Skavlan sist uke at blåveisen kom som en konsekvens av at hun hadde tre valg: Hun kunne sykle mellom trikkeskinnene, på fortauet eller i brustein og jord. Hun valgte det første...

- Hvordan var det å se blåveisen på trykk, Jenny?

- Jeg kunne jo valgt ikke å møte opp på photoshot med bladet, det var jo egentlig litt opp til meg selv. Men jeg har sett verre, sier Skavlan, som under Elles sommerfest noen dager etter sykkelvelten, skjulte ansiktsmerket ved hjelp av sminke og mørke solbriller.

«Hjelp, vi er i filmbransjen» har premiere over hele landet fredag, men allerede torsdag vises filmen på storskjerm ved Akershus festning. Der vil også flere av skuespillerne være til stede.

Til Seher.no forteller Jenny Skavlan og velkjente Pia Tjelta at de synes det var gøy å spille inn den elleville filmen sammen med blant andre «Torsdag kveld fra Nydalen»-komikerne Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson.

- Det var som forventet, det. De er jo så kvikke og kjappe. Man forventer jo at det skal bli gøy, ettersom de er to så morsomme fyrer. Men de er så fulle av overraskelser også, og den energien kommer på så uante tidspunkter, man vet aldri når de eksploderer. Og eksplosjonene er bare positive. Og så er de helt rå på å improvisere, sier de til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Henrik Thodesen taus om romanseryktene  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer