Se, nå er de bestevenner!

- Egentlig er vi ganske like, sier Victoria Norrman om Paradise-rivalen.

- VI ER VELDIG LIKE: Stine-Marie Lothe Svendsen og Victoria Norrman er bitre rivaler i TV-serien «Paradise Hotel», men har blitt gode venner på utsiden. - Vi har vel funnet ut at vi begge to er sterke jenter, som er ganske like, sier Victoria til Seher Foto: Privat
- VI ER VELDIG LIKE: Stine-Marie Lothe Svendsen og Victoria Norrman er bitre rivaler i TV-serien «Paradise Hotel», men har blitt gode venner på utsiden. - Vi har vel funnet ut at vi begge to er sterke jenter, som er ganske like, sier Victoria til Seher Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO:  I realityserien «Paradise Hotel» har deltakerene Stine-Marie Lothe Svendsen (21) og Victoria Norrman (20)  ikke lagt skjul på sin avsmak for hverandre, og onsdag nådde rivaliseringen et foreløpig høydepunkt, da Stine-Maries tidligere partner Torbjørn Stafford Barth (21) gjorde comeback på hotellet.

Etter at Torbjørn sa at han hadde følelser for Victoria, tok Stine-Marie til tårene foran kameraene.

Men på utsiden av skandale-hotellet er tonen en helt annen mellom de to kranglefantene.

På hverandres blogger skryter de to realityjentene av hverandre, og legger ikke skjul på at de har blitt nære venninner.

- Det som skjedde på Paradise har vi lagt bak oss, og vi har vel funnet ut at vi begge to er sterke jenter, som er ganske like. Akkurat nå er vi i Tromsø sammen, hvor vi skal på fest, og vi bor på samme rom, sier Victoria til Seher.no onsdag.

Tekster hverandre under sending

Siden de bor i Oslo og Trondheim, ser ikke jentene hverandre så ofte som de har lyst til, men Victoria avslører at de ofte snakker ut om det de ser på «Paradise Hotel».

- Vi ringer og tekster hverandre under sendingen. Det har vært godt å snakke med Stine-Marie. Hun har støttet meg gjennom kritikken jeg har fått etter meg den siste tiden, sier Victoria til Seher.no.

Stine-Marie - som også bekrefter SMS-maratonen på sin blogg (ekstern lenke) - sier at mange blir overrasket når de to jentene viser seg offentlig sammen.

- Flere har kommet bort til meg og sagt at jeg må passe meg for Victoria, at hun bare utnytter meg for å fremstå som mer sympatisk. Men de får tro hva de vil, de danner seg jo bare et inntrykk fra det de ser på TV. De skjønner ikke at det er over to måneder siden vi sa det som blir vist, sier hun til Seher.no.

Victoria sier seg helt enig, og sier hun er overrasket over at hun ikke oppdaget sin nye venninnes positive sider inne på hotellet.

- Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke ble venninner der inne nå. Men der inne så jeg kun på henne som en trussel. Da vi kom ut og hun ikke var noen trussel lenger, skjønte jeg raskt at Stine-Marie er en herlig jente, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Ble truet med utkastelse etter Paradise-sex