Se, nå er Arnold tilbake!

Han sa alltid «I'll be back». Nå er Arnold Schwarzenegger tilbake på filmlerretet med våpen i hånda.

I AM BACK: «I'll be back», lovte Arnold Schwarzenegger gang på gang i Terminator-filmane (bildet til venstre). Nå er han tilbake i sitt rette element i «The Expendables 2».
I AM BACK: «I'll be back», lovte Arnold Schwarzenegger gang på gang i Terminator-filmane (bildet til venstre). Nå er han tilbake i sitt rette element i «The Expendables 2». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  De første glimtene av «The Expendables 2» har nå blitt frigitt, og skal man tro traileren blir den noe av det mest hardt slående man har sett på kino siden 1990-tallet. Det vil si, den gangen skuespillerne var på sitt mest innbringende.

For det er definitivt ikke noe kostymedrama du kan vente deg når 65 år gamle Sylvester Stallone har fått med seg Bruce Willis (56), Dolph Lundgren (54), Jet Li (48), Jason Statham (44), Jean-Claude van Damme (51), Chuck Norris (71) og Arnold Schwarzenegger (64) på laget i sin nye film.

Til sammen har de drept flere mennesker på kino enn noen andre, og mye tyder på at dødstallet går kraftig opp også når filmen kommer på kino neste sommer.

Og det er en ganske annen Arnold Schwarzenegger man får se i filmen, enn eksguvernøren man fikk se på norgesbesøk nylig. For endelig, vil kanskje mange si, er Arnold tilbake i sitt rette element med en stor maskinpistol i hendene.

Nederst i saken kan du se traileren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer