Se, nå danser han igjen!

Truls Svendsen gjentar suksessen fra 2010 i sitt nye TV-program.

DANSELØVER: Slik ser det ut når Klaus Sonstad og Truls Svensen starter sitt nye program «Kvelden er din» med et energisk dansenummer lørdag. Foto: TV 2
DANSELØVER: Slik ser det ut når Klaus Sonstad og Truls Svensen starter sitt nye program «Kvelden er din» med et energisk dansenummer lørdag. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komikeren og programlederen Truls Svendsen (39) fikk mye oppmerksomhet da han i 2010 danset på scenen til Beyoncè Knowles' «Single Ladies» under prisutdelingen «Gullfisken».

Også på TV 2s vårlansering i 2011 gjentok han stuntet, den gang sammen med «Senkveld»-duoen Harald Rønneberg og Thomas Numme.

Lørdag er Svendsen tilbake på TV sammen med tidligere «X Factor»-dommer Klaus Sonstad (42) og sammen starter de to showet med et nytt heseblesende dansenummer.

Svendsen legger imidlertid ikke skjul på at det tar hardt på kroppen å svinge seg til Enrique Iglesias-låten «Tonight I'm Loving You».

- Hvor lenge var det vi danset egentlig? spør han etter endt dyst.

- 53 sekunder, svarer Sonstad.

- Det var så lenge ja, sier en andpusten Svendsen til kameraene.

Etter Svendsens danseshow sammen med «Senkveld»-duoen Thomas Numme og Harald Rønneberg på TV 2s vårlansering 2011, sa Thomas Numme at de tre hadde øvet mye for å få koreografien til å sitte.

- Vi endte opp som Truls «Single Ladies», og det lå masse øving bak det, sier Thomas til Seher.no.

I det nye programmet «Kvelden er din» oppfyller forskjellige ønsker fra forskjellige nordmenn.

Programmet sendes på TV 2 lørdager kl. 20. Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Stem på «Årets TV-navn» 2012 og vær med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Takket nei til «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer